To DM: Vis o tom ze tam mas asi BH-5?
Printable View
To DM: Vis o tom ze tam mas asi BH-5?
Je to klidně možné, ale tutově budou výběrové a zřejmě i tišťák je navržený lépe - ale chladič z nich kvůli tomu sundávat nebudu... :wink:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Taky sem chtel sundat chladic ale tam tak natesno ze me to odradilo.... ;D
BTW>: proc nejedes na 210*11=2310??
Protože mám ten procesor asi hodinu a taktím ho na "konzervativních" hodnotách... :wink: 8-)Citace:
Doufam ze das 210*11.5...
Jinak mas cernej chladic na pametech... ze jo....
Jo jo, černej hliníkovej, ale zdá se být OK.Citace:
210*11,5 určitě nedám, protože jsem našel maximum procáku na 195*12, při kterém ještě prošel 3DMark2001 - nechtěl bych ale vidět nějaký stability test, a to už bohužel jedu na 1,85V...
Taxem dal 206*11,5 a jsem na maximu... i tak je to super výsledek!!! :lol:
A 210*11 ti to jede?
No jasně, když mi to jede 206*11,5 tak 210*11 není problém.Citace:
Akorát musím dát paměti na CL2,5...
No to bych cekal vic od tech pameti ale prece jenom je DUAL takze to pak tolik nefrci... Kolik do nich rves V? Maximum desky-1,8v?
Co bys čekal od pamětí DDR400 CL2 za 3800,- Kč s DPH celkem?Citace:
Podívej se na testy - ta paměť je naprosto OK a je taky prvníá, která mi takhle v dualu šlape!!! :wink:
No stojej 2150,-.... Nezapomonej ne kazdej ma DeeKay-je... ;D ;D
A kolik ti slape jedna samostatne?
Kolik do ni rves V?
vsetci tu pisete o predajni CC, to je ta, co je v Prahe a ma adresu www.ccu.cz?
Ne myslím že je to na http://www.czechcomputer.cz když někdo napíše CC tak myslí tenhle obchod.Citace:
Původně odeslal DaTa
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
To je divny me to jede na 210 i s cl2 a 7-3-3
Teda chlape, Ti jsi mě tak vyškádlil, že jsem to včera večer začal testovat a můžu teď aspoň prohlásit, že moje paměti jedou v dualu synchronně na FSB 212MHz při CL2 7-3-3... 8-) Samozřejmě 1,7V, což je maximum na mé desce. :wink:
Ale byla to makačka a nervy a otevřený balkon chladil jak o život (pro jistotu, ale jedou tak i normálně)!!! 8-)
Hezjy vysledek, ale vela doskiak pracuje z 333 DDR rychlejsie ako z 400 DDR, teda co sa aspon cipovej sady VIA tyka, neviem ako je to z nforce
Hmm ja sem vejs nez 210 nezkousel.... :-) Ale podle me by to bylo stejny jaklo u tebe...Citace:
2,7 je fakt malo u tyhle revize... :evil: Ale stejne mi Winbond "doctor" ve winu ukazuje 2,83.... tak asi deska pridava...
Jinak nad 212 ti uz hazi chyby Gold Mem?
Jak mas pameti - sloty: ja mam 3-2...
Ne, nad 212 MHz jsem to raději nezkoušel.Citace:
Sloty mám taky 3-2.
Taky se mi nechce riskovat... :'?Citace:
Jinak myslis ze by to mohlo zdechnou kdyz zkusit zlepsi casovani pameti..?
Jo a jeste ti to bezelo na 213MHz ne? Me to pridava 1.2MHz....
Zdechnout by to nemělo, ale kdo ví... nač dráždit hada bosou nohou? :lol:
Jelo mi to přesně na 212 Mhz => DDR 424 CL2 8-)
tak a teraz pre zmenu jeden lama dotaz. Riskujem moc, ked dam na pametah z CL 2,5 v doske prepnem na 2? Pamate som este netaktoval, tak idem radsej na to pomaly. Musim to niecim chladit?
Neriskuješ, ale pokud to bude na vysoké frekvenci, bude se Ti sekat komp a taky se můžou nabořit systémové soubory Woken a budeš muset reinstalovat... :?Citace:
Původně odeslal Raydowe
myslis to tak, ze ked preatktujem procesor zvysenim V.core a FSB?
A este co si myslel tym naborit? Na to maju pamate nejaky vliv?
Raydowe
ODPORUCAM po zmene frekvencie CPU, RAM, i casovania RAM spustit nejaky test RAM a nic sa ti s datami na HDD, ani s Windowsami nestane, ak test prebehne korektne.
Mne sa to osvedcilo velmi!!
Par krat som si taktovanim zlikvidoval cely Win ;D ;D ;D
Odkedy pouzivam GoldMemory, tak vsjo v pohode ;D ked test prebehne OK, nabotujem do Win a viem ze vsjo je na 99,9% OK ;D
Tych 0.01% som tam nechal , bo clovek nikdy nevie 8-)