koukni na ne a napis co na nich je napsano....Citace:
Původně odeslal Luky
Printable View
koukni na ne a napis co na nich je napsano....Citace:
Původně odeslal Luky
:o tak to jo ja myslel ze ma 4Citace:
Původně odeslal ja.viper
namazal jsem pameti "stribrnou" pastou od Titanu a dal ty standartni heatsinky a poskocil jsem na Gpu/DDR 260/585 . Z gpu na 270 uz jde do kytek , chlazeno CM DP5-6H51 pameti jdou ve win modu i na 650 , kolem 600 uz bylo videt ze nestihaj. Mozna trosku vice o fukovat a dostal bych se vys. V 3 DMarku 2001 narust o cca 300 bodu.
T 3.5
Citace:
Původně odeslal Tomík2003a
No ja bych ti doporucil to Gainwarda jde dobre OC ;D ;D no ale pokud se rozhodnes pro 8500LE tak si hlavne nekupuj Herculesa :evil: kdyz tak si projdi Ati 4um a uvidis sam :!:
To Tomik 2003:
Kdyz uz mas GF3 a jde slusne pretaktovat, na R 8500LE kasli. Vykonove bys nejspis nic nepoznal. Obraz je trochu lepsi, ovladace zas trochu horsi (u 8500LE).
Jo přesně tak,oproti GF3Ti si nijak nepomůžeš, ten obraz není o nic lepší,člověk musí být asi fakt profík,aby to poznal.A jestliže někdo tvrdí,že je to rozdíl obrovský,tak kecá!! Není!!Citace:
Původně odeslal Slusnak
No, ja jsem psal do Procy a ptal jsem se jaky ma ten Gainward pameti, a nejaka zenska mi napsale ze 4,5ns. Ale je mozny, ze tomu vubec nerozumi. Ale ja uz jsem si ho stejne objednal, takze je to jedno...
V ktere Alfe jsi ji koupil(GW 3 Ti200 450VT s 3,5 ns Erontechama)? V Ostrave?
Jo alfacomp v Ostravě.
No a taky je moznost koupit toho Gainwarda v ProCe ;D ;D
Mam toho gainwarda z procy z olomouce po novym roce za 2300 s dph...a zatim jedu 245/550. a ty heatsinky na pametech sou vlazny....trocha divny ne? :) ale vejs uz to dela problemy...cim ste je pridelavali nazpet? do 2 rohu sekundaku a pastu doprostred?
edit: aaa tak prd 550..tet sem se poradne koukl a mam tam zatim 530 :)
Jo, jo, Gainwardy mají 3,5 ns a na jedný kartě, která mi ale přišla nefunkční :evil: :evil: :evil: :evil: jsou 3,3 ns.. To musel bejt docela mazec ;D
na jedny gf3 ti200???? eh to teda jo :D to sem zvedavej co pod tema heatsinkama najdu :p
Né, to byla GF4Ti :) Ale i tak je 3,3 ns gut
este dalsi vec....uvazuju,ze core budu chladit pasivne. Mam pasiv z xp 2000+ ... docela masivni...hlavne ta Al zakladna :) Ale je i docela dost tezkej..myslite,ze ho sekundak udrzi..a ze to uchladim? Na dne case mam 92mm vetrak @5V kterej fouka na kartu (nebo spis tam dodava cerstvej vzduch :) )
divne se ta karta chova...sundal sem cladic gpu, vycistil a hodil tam stribro od titana,nahodil z5 a zjistil po 15min ut2003,ze zadek CPU je docela slusne zahratej.Myslim tim,ze se na nem neda udrzet prst.Kazdopadne,tet uz mi to na tech 250 nelaguje,tak nevim,co si mam myslet. Btw...ten chladic je zepredu furt vlaznej :p A to sem tam dal fakt tenkou vrstvu toho stribra a jeste sem stim chladicem poradne zahejbal aby se rozlezlo... :/
na msi gf3 ti500 davali taky 3.5ns pameti, nejaky ESMT. dostal sem z ty karty 260/580, ale ani vmem (i vcore) moc navic nepomohl - tusim 265/585. ale na msi dobry :-)Citace:
Původně odeslal multitalented
jj mam msi gf3 ti500 a ma 3.5ns pameti ESMTCitace:
Původně odeslal LookAS
vmod
max takt 275/590 jednou to projelo 3dmark2001 8008bodu ;D na me sestave pak uz se prehriva a haze chyby
tak isto sa chova aj moja karta - zo zadnej strany na nej neudrzim prst, napriek tomu je pasiv uplne vlazny. je to sposobene slabym prestupom tepla z jadra do pasivu :arrow: ta kovova cast jadra co sa najviac hreje(ten okruhly stred), je trosku utopena (desatiny milimetra). treba jemne to jadro prebrusit a zarovnat. potom by sa ta zadna strana uz nemala tolko hriat. :wink:Citace:
Původně odeslal Felipe
Schvalne sem tohle skousel...kdyz sem jadro ocistil,polozil sem na nej chladic s rovnym povrchem (nejakej starous ze 486 :) ) a vuli nemel :/ Kazdopadne to chovani potvrzuje to,co rikas
Btw uz sem se o tom zminoval...chci udelat pasivni chlazeni i zadni strany,jenze je tam problem stema soucastkama kolem jadra. Dneska me ale shodou nahod napadlo,ze kdybych vzal treba padesatnik a zahladil ho,mohlo by to jit. De o to,jestli hlinik ze kteryho je, bude vist teplo stejne jako Al co je chladicich. Anebo skusit nekde sehnat kus medi kterej by tomu odpovidal...ale to nemam tuseni kde
Co tady kdysi byly debaty o tom chlazení z druhé strany, shodli jsme se, že to není tak efektivní, jak by jsme chtěli, takže vlastně k ničemu. Když to tak vezmeš, jádro nesedí na tvrdo na PCB, takže tam je stejně vůle a jediné, co budeš chladit, bude to PCB.
tak, tak... chladenie zadnej strany je nanic. a na to jadro by som nedaval ziaden kus kovu - je to zase len jeden prechod tepla navyse...
tak, tak... chladenie zadnej strany je nanic. a na to jadro by som nedaval ziaden kus kovu - je to zase len jeden prechod tepla navyse...
skoda ze sem si to tu neprecetl este pred tim nez sem ten mod udelal....
no,kazdopadne mod done! Ale mam slusnej problem. Dozadu sem dal ten box z xp2000+ (trochu orizlej,z kousku zakladny sem vybrousil podlozku...rucne-mel sem pilku na zelezo,2 pilniky a smirgl - porod :p), no a dopredu sem dal takovej mensi pasiv z 486...nebo mozna neceho novejsiho..proste slusne pozebrovanej, 60x60x10. Hodil sem to do kompu, winy najely v pohode, tak sem hodil jadro na 230, a sel sem hrat ut2003.Ten po ca 10minutach vytuhl,sahl sem na pasiv zepredu a byl horkej,ten vzadu DOST teplej,ale jak sem tam chvili podrzel prsty,tak se to asi trochu schladilo,a este tak na minutu se rozjel :) Pak vytuh,tak sem vypl komp. Po ca 15min sem zapl komp a pri nabihani win to vytuhlo, po par sek se rozpadl obraz-vypinacka, za 10skousim zapnout a nenajelo nic.Kurv.a!!!! Nemoh sem tu kartu odpalit?
edit: ten pasiv dopredu sem dal abych zjistil jak velkej smyms to zadni chlazeni ma....rek bych ze az zas tak nanic neni
btw nekde sem tu cetl ze komusi ta grafika jela asi 10s bez chladice a prezila to....tak nevim :/
na to jadro nakej kov dat musis..kolem sou kondiky a chladic musis nejak zvednout nad jejich uroven....Citace:
Původně odeslal stanley