koupil jsi MP , by me zajimalo za jakou cenu :)
Pokud za cenu Xp 1700+ tak to ses machr :)
edit: rekni kde jsi to koupil
Printable View
koupil jsi MP , by me zajimalo za jakou cenu :)
Pokud za cenu Xp 1700+ tak to ses machr :)
edit: rekni kde jsi to koupil
Koupe: sehnal mi ho kamos a i clen fora Keyoke (dííky ti ;D ) jen mi ted vypadlo jmeno firmy odkud je bere... tusim ze je to Softcom
neni to MP! je to XP vsude se tak hlasi tak nevim proc by to melo bejt MPcko:) je sice pravda ze ma na sobe MPMX ale to myslim nic neznamena... ???
by koupen jako XP za cenu jako XP...
tak jako tak mam ho a budu ho mit a sem zato ku***** vdecnej ;D
viva la T-Bred 8)
JSEM ZVEDAVEJ, KAM SE DOSTANU S COOLERMASTEREM CP5-7JDIB-OL...MÁM GREEN XP 1700+ THB B0 JIUHB
SAMOZREJMNE AZ NA NOVEJ DESCE - EPOX 8K9AI
no jo, ale proc teda sou vsecky XPcka zelene a jenom tyhle co maji MP sou hnede ? =/ jak rikam ja bych rekl, ze to je MP akorat se hlasi jako XP =/Citace:
Původně odeslal Khandar
kde maju momentalne JIUHB ?? napr v Ke alebo Poprade. [moze byt aj malo obchod]. Agem ma JUICB vie niekto ako je na tom libra ...zhanm proc a kua nemozem sa nieako dostat k jiuhbCitace:
Původně odeslal cox
TADY V BRNĚ BY MĚLY BÝT...NENÍ TO ZAS TAK DALEKO OD VÁS...
no tak zo Spišskej aj ano, neboj sa uz su aj na Slovensku, nemusime ist kvoli procesoru do Ciech ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
TAK JSEM TO SAMOZREJMNE NEMYSLEL....JA JEN ZE TADY JSOU, TAKZE KDYBY JE NEKDO NEMOHL SEHNAT...TREBA Z BA NEBO TAK NEJAK, MA TO DO BRNA KUSEK...
JIUHB mali v IMPERIU.....neviem ci este su.
doufam ze mi ta moje svin co nejdrif schori :wink:
TAKZE 2366@2.0V SRABOVE!!! ;D
teda aspon na tolika postnul :(
JIUHB maju v Datacome na Hlavnej.
2V pekny ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
nabootoval aspon?
asi jo, ale do věčných lovišť... ;D
Citace:
Původně odeslal Chocen
;D ;D -boot to die- ;D ;D
;D ;D ;D
pri bootu to kixlo a skopalo to widle :roll:
Si hodny mena Kamikatze ;D Ja som dal max. s mojim JUICB 2200Mhz na 1.9V....Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Od vcera ju mam aj ja ale nechce mi zatial ist viacej ako na 2400+ ale ma to zlepsujucu tendenciu lebo na prvy krat mi ani nechcel nabootovat na 2600+ ale po 2 hod s TOASTOM uz behal pod XP na 2600+ ale po pol hodine s Toastom to stuhlo tak ho necham este poriadne povarit a potom sa uvidi
To je v poho ze berete 2400+ jako neuspech :-) no taky kdyz se tam dostane kazdej :wink: to bych mozna zvladnul i ja :-) Khandare uz mas nake fotky toho tveho vodnajse? 8-)
nemam :( nikdo mi nece pujcit digitak ;DCitace:
Původně odeslal LukasKiller
ale stejne ho brzo budu celej prekopavat tak dam fotky az toho novyho 8)
Digitak snad sezenu, ted na horach jsme meli dva, tak jeden snad pujcim (je to spica vec, denni prumer cca 90 fotek ma neco do sebe ;D )
Jinak to nebyl Softcom, ale ostravsky Stracom. Bohuzel jsem procik dal Khanovi a prakticky hned jel na hory, takze jsem nemohl okamzite sehnat dalsi kousky a ani hned upresnit misto nakupu a az v prubehu tydne me pak Khan informoval SMSkama o svem znazeni a o uspechu. Ale v PO zavolam nasi slecne a poprosim ji, aby mi na sklade nejaky dala stranou. Jestli teda presne tenhle bude. :o Ne, ze bych teda mel taky zrovna nejhorsi kousek, ale kdyz muzu mit lepsi... ;D
2Kamikadze007: Hreje sa Ti cipset na maticnej???
Mne sa hreje SB jak svina! :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Toxic