kdyz das vlastnosti obrazovky. tak je tam upresnit. pak options a je tam v performance policko use bus mastering. tak to by melo byt zaple. jinak to podava dost mizerne vykony
Printable View
kdyz das vlastnosti obrazovky. tak je tam upresnit. pak options a je tam v performance policko use bus mastering. tak to by melo byt zaple. jinak to podava dost mizerne vykony
To sa da aj vypnut? ;) Zaujimave...ani som nevedel.
Lunatic:
Bus Mastering = zariadenie na zbernici prebera jej riadenie takze moze prenasat data bez zatazovania CPU. Kazde rozumne PCI zariadenie to podporuje (napr. kvalitna sietovka ako 3Com), lacne shity vacsinou nie (napr. sietovky s chipom Realtek). DMA pistup na disk sa tiez konvertuje v IDE radici na Bus Mastering cykly na PCI zbernici.
Uz mam drivery 6.83.016 beta. 3Dmark2001SE: 1191 bodov ;D
Na ten bus mastering som sa este nepozeral ale hned ako sa k tomu dostanem sa pozriem. Diky za vysvetlenie :) (obom ;D )
Tak to bolo asi tymi drivermi - nejaka velmi podarena verzia ;D
Nuz tak bus mastering mam zapnuty. Prave som sa na to pozeral.
Ale taka mala novinka pre mna - este vcera (alebo predvcerom) (s predchadzajucimi drivermi) som si robil pomocou print screen screenshoty z videa vmedia playeri. A ked som to potom chcel urobit s tymi novymi - hele, ono bolo to okno totalne cierne. :( Co s tym je? Zase je to drivermi?
overlay screenshotem nezachytis :wink:Citace:
Původně odeslal Lunatic
Bolo to z toho isteho videa? Ak ano tak asi drivery... Inak to co napisal DeeKay - niektore videa idu cez overlay, niektore nie.
Na tom istom filme, pokial viem jedine co sa zmenilo su drivery... ???
Mozno to predtym neslo cez overlay (=chyba v predchadzajucich driveroch) a teraz to uz ide.
to asi screeny budes muset delat pres nejakej softik :)))) treba virtual dub. tak