>Slusnak Aj mne sa zda ze som to napisal nezrozumitelne. Ty si to pochopil vcelku fajn, odporuca radeon 9000pro alebo 9100,,, jednoznacne, ati ide oproti Nvidii teraz viacej dopredu(aj v driveroch aj vyvojovo) ;D
Printable View
>Slusnak Aj mne sa zda ze som to napisal nezrozumitelne. Ty si to pochopil vcelku fajn, odporuca radeon 9000pro alebo 9100,,, jednoznacne, ati ide oproti Nvidii teraz viacej dopredu(aj v driveroch aj vyvojovo) ;D
Sorry samozrejme ze tam malo byt namiesto odporuca odporucam, ale to je jasne, pisem to tu rychlo nakolko som mal strojopis a nestylizujem to tu vobec, ale zily mi to netrha :lol:
To ja mam v prispevcich taky chyb jak maku, ale vzdycky dam "upravit" a chyby opravim.
No ja s tema slabsima radeonama <8500 :roll: nemam zas az tak moc zkusenosti ale co vim tak ty Gf2 byly vykonejsi ;D no a daji se sehnat kolem 1000,- no a ty radeony co doporucujou jsou spis jeste neove tak pod 2000,- nepujdou a to uz je rozdil 8-)
to Spyker : ted uz se snad da sehnat 1700+ dobra serie skoro vsude a nebo ti chybely zlataky :idea: ???
Ja jsem v patek koupil novej procak (vymena za Durona 1,2). V Monime za 1952 Kc i s dani. Zatim jsem velmi spokojen :D.
No ja jsem stim svym taky spokojen az na tu moji slabsi desku jinak bych z toho vytahl vic ale to uz jsem ti psal ;D no nekup to za 2000,- CPU cca 2500MHZ ;D 8-) :idea:
>Slusnak Diky, ja som si ani nevsimol ze je tu oprava textu, ; :lol:
Jednoznacne sa oplati este aj porozmyslat nad g2ti, najlepsie gf3ti200, nakolko sa este predavaju a fakt ta gf2ti za super cenu, vykon s dobrym procakom cez 5000 v 3dmark2001SE, takze fajn karticka(k tomu procaku) :D
To MK2:
Ty blaho! :-o Carky a velka pismena! :o Jsi to vubec ty?
nemyslim si ze je zrovna spravny porovnavat kvalitu karty podle 3dmarku ...
to zdi : To zrovna neni ale bohuzel to je nejrozsirenejsi BenchMark takze co se da delat ,tezko ted vsichni zacnou pouzivat neco jineho :? ,takze lepsi neco nez nic :idea: