Nečetl jsem to, ale je možné, že ji GB dělá ve více revizích a každou s jinak provedeným chlazením.Citace:
Původně odeslal Oneeye_IO
Printable View
Nečetl jsem to, ale je možné, že ji GB dělá ve více revizích a každou s jinak provedeným chlazením.Citace:
Původně odeslal Oneeye_IO
No tak jak se na to teď znova dívám tak vidím že sem se trochu sekl :oops: :oops: ten dualbios má verze K8N-Ultra no a ta je dražší takže vypadává.
Mám teda na výběr z:
K8NF-9 - 2618,-
K8NF-9 Ultra - 3083,-
DFI Nf4 Ultra Infinity - 3059,-
S tím že ta GB ultra má ty funkce, které jsem zmiňoval dřív (kromě SLI) oproti DFI, ale nejsem si stále jist tím 2GHz HT jestli je to tak, nebo je to překlep a jestli ne, tak k čemu je to dobré ?
S výběrem té desky je to už teď na tobě. Osobně bych se té Gigabyte nonUltra asi nebál, záleží kolik máš peněz v limitu ještě a pak ten aktiv na NB. Btw nezapomeň na nějakej chladič na CPU (něco od AC - +-400,-)...
Osobne by som zobral Gigabyte. Spravis na nej ako sam pises "pohodovy OC" a usetris par kil, ktore mozes investovat inde. Navyse pasivne chladenie cipsetu je tiez plus, vetrone na chipsete vacsinou robia najvacsi ramus v kompe. Gigabyte je bezproblemova znacka, za dobre peniaze.