Re: Drobné vylepšení fóra
Mno ako vylepsenie skorej dotaz. Preco tu vlastne neni ta Konzolova sekcia, ako v testovacom VB OC4re? Bolo to zamietnute, ci sa este nevie ???
Ono je to tu celkovo nejake slabsie..vsak ziadna podsekcia v sekciach. Nic. A to VB ponuka dost moznosti. Je progres?
Semiku, ja nechapu, proc neustale rypes do veci, ktere musi byt jasne snad i konovi. v nedeli jsme se presunuli s kopii puvodniho fora a dnes tu ma byt vse hotovo?
Samozrejme, ze to viem, ale som nedockavy :) Proste sa nato tesim a chcel by som to uz mat v akcii. Snad neni zle? ...a kedze som o tom nikde nic nenasiel som sa proste spytal.
nj, sak vys ..aj ty si bol "kedysi" mlady nie :p
Edit4 Misha : Mno tym som narazil na strasnu konzervativnost co tu vladne. Presadit nejaku myslienku ci navrh sa mi zda prakticky nemozne, lebo vsetko je zaskatulkovane. Neber to zle ..tod iba nazor.
vsak ti nikdo nebrani dat navrhy. ale ne stylem, ze je to tady nejake slabsi... :)
Jestli je mozne tak dalsim vylepseni, nemusi byt hned treba az v novem skinu. Aby se thready zobrazovali podobne jako na phpBB, a nebylo to pres rychlou navigaci. A uplne nejlepsi by podle me bylo rozlisit neprectene a nove od minuleho pristupu, to ze vidim, to co jsem necetl je dobre, ale takhle je toho hodne.A jet podle sloupce datum neni uplne dobre.
Ale predevsim nespecha, asi toho mate ted hodne, zvlast kdyz se tedko blizi Vanoce.
ja bych zase ocenil, aby byl dole odkaz zpet na forum
takhle to cely prectu, jsem dole a musim myskou jet koleckem az nahoru a tem teprve dat zpet
kdyz dam zpet na prohlizeci, tak to tema mam porad jako neprectene
@MISKOBOSS - mno dole v pravom rohu mas aspon tlacidlo "nahoru" aby si to cele nemusel scrolovat :)
hlavne staci zmacknut cudlik Jdi alebo Go podla jazykovej verzie a si naspat v sekcii kde je dany thread .. ale povodne to bolo lepsie, to imho nebude problem do noveho skinu dat
jo parada
ja jsem mel otecrenou nabidku rychla odpoved a nikdy jsem nedojel az pod tu nabidku
takze jsem si ju zavrel a uz to je jak jsem chtel
diky chlapi;)
Ja len taku malickost :roll:
Horne logo 4um.OCGURU.cz je trosku inej farby (je bledsie) ako navezujuci obrazok.
Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Ja len taku malickost :roll:
Horne logo 4um.OCGURU.cz je trosku inej farby (je bledsie) ako navezujuci obrazok.
To tezko, protoze ten obrazek na pozadi je 1px sirokej vyrez z loga.
Aha .. tak to neviem cim to je ale umna to vyzera takto http://dym.haluze.com/Images/farby.JPG
Teraz ma napadlo ze by to mohlo byt mojou docasnou grafikou Ati Rage 8MB PCI ... aj ked sice neviem presne preco.
Citace:
Aha .. tak to neviem cim to je ale umna to vyzera takto
http://dym.haluze.com/Images/farby.JPG
Teraz ma napadlo ze by to mohlo byt mojou docasnou grafikou Ati Rage 8MB PCI ... aj ked sice neviem presne preco.
Já bych to typoval na "prohlížeč" :-D
Citace:
Pokud Ti to pomůže - Rage XL používám teď taky a nic takového nepozoruji.
Nj v FF to nerobi ale v IE jo. Microsoft rulezz :)
Citace:
Nj v FF to nerobi ale v IE jo. Microsoft rulezz :)
To je zcela normalni z IE mrsi png ;)
jo, s tím jsem se setkal... záleží ale, v jakým programu se obrázek zkomprimuje. Mě osobně nedělá problémy IrfanView.
Citace:
je to tim IE: doma mam taky tuhle ATInu a spolu s operou neni problem. v praci je IE a je problem
planuje niekto updatnut nefunkcne odkazy aspon vo FAQ threadoch?
Citace:
Původně odeslal tomase
Ja uz neco predelaval, ale asi zapomnel dodelat. Dik za pripomenuti
Citace:
Původně odeslal tomase
ja mi cas dovoli, tak projdu FAQ v AMD, VIA, optickych mechanikach a pametech. ostatne jak jsem si tak vsiml, tak nektere odkazy uz neexistuji ( mimo nase forum ). u odkazu na nase forum nevim, jestli se planuje nejaky skript na celkove prevedeni. uvidime.
urcite to v planu je.
Citace:
Původně odeslal mISHA
ja mi cas dovoli, tak projdu FAQ v AMD, VIA, optickych mechanikach a pametech. ostatne jak jsem si tak vsiml, tak nektere odkazy uz neexistuji ( mimo nase forum ). u odkazu na nase forum nevim, jestli se planuje nejaky skript na celkove prevedeni. uvidime.
urcite to v planu je.
samozrejme ze som myslel iba odkazy na toto forum ;-)
Nebylo by dobre kdyby se u postu zobrazovalo misto #2 treba #2/50? Takhle dyz mam thread tak musim jet az dolu abych se podival kolik ma postu. Tak me napada ze u obsahlych thredu by tam bylo treba #1212/1568, ale myslim ze nicemu by to vadit nemuselo...
Tak tady je první návrh na grafickou úpravu fóra. Do zítřka by jich mělo být šest ať máte z čeho vybírat. U tohoto jsem se snažil být věrný původní phpbb verzi.. Bohužel jsem měl k dispozici jen obrázek, takže jsem to dělal vše od oka a trošku přidal něco svého. :smoke:
První návrh
BTW toto je verze, kterou jsem měl připravenou dříve, ale po konzultaci by to prý neprošlo.
obrazky su sice chvalihodne, ale samotny navrh vzhladu je len 5-10% prace, pretoze to potom musi byt urobene do sablony a to je trosku zlozitejsie ako si to uplacat v PS ... ak vies urobit sablonu tak sa ozvi