Re: Ma nekdo osobni zkusonost s Moniltou 5D?
Citace:
Původně odeslal jan555
Jestli se dobře koukám, tak D5D teprve plánuješ, že?
Planuju, mel jsem na mesic 7D, tu 5D jen na tyden pujcenou a je to laska na prvni pohled :-)
Jinak v ruce jsem na dele nez 2 dny mel jeste 300D, 350D a D70 poruznu popujcovane.
Vlastne jeste Olympuse E300, ale to bylo kratce a fuj Olympus never ;-)
Citace:
Původně odeslal Mirtex
tu 5D jen na tyden pujcenou a je to laska na prvni pohled :-)
Však to je v pořádku, jen jestli k tomu můžu něco říct, nesnaž se si lásku na první pohled ve všem zdůvodnit i fakty, to se snad nikdy nezadaří ;) ;D
Citace:
Původně odeslal jan555
Však to je v pořádku, jen jestli k tomu můžu něco říct, nesnaž se si lásku na první pohled ve všem zdůvodnit i fakty, to se snad nikdy nezadaří ;) ;D
Jojo jenze 5Dcko je proste nejlepsi :-)
2Sadam: já svůj osobní web nemám ... je to ironie, protože se živím programováním webů... Na svůj jsem ale prostě zatím nenašel čas :) .... Možná něco spíchnu teď o vánocích ;)... Jinak nezbývá než dívat se na posty tady ve fóru...
Citace:
Původně odeslal Kaltas
2Sadam: já svůj osobní web nemám ... je to ironie, protože se živím programováním webů... Na svůj jsem ale prostě zatím nenašel čas :) .... Možná něco spíchnu teď o vánocích ;)... Jinak nezbývá než dívat se na posty tady ve fóru...
ja si to puvodne spatne precetl. Ted sem se mrknul znova a je tam posty portretu. Ja sem si nejak zafixoval, ze si psal at se mrknu na portrety na strankach:-)