ten cas by me taky zajimal.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Je to celkem na pikacu kdyz nevim kdy byl kterej post kdy postnut :roll:
Printable View
ten cas by me taky zajimal.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Je to celkem na pikacu kdyz nevim kdy byl kterej post kdy postnut :roll:
pracuje se na tom ( tedy ostatni ). take se mi to nelibi.Citace:
Původně odeslal cool.user
Ten čas bude super. Jinak bych chtěl pochválit a poděkovat vedení za hladký přechod na vB. Na zahraničních fórech už jsem ho "zažil", ale nikde ho neprovedli tak rychle a bezproblémově (pro uživatele).
A pro všechny, kteří nejsou spokojení - dejte tomu čas. Zorientujete se během pár dnů, admini mezi tím vychytají poslední mouchy a budete spokojenější než s původním phpbb.
prenastaveno, ale toho jste si uz predpokladam vsimli ;)Citace:
Původně odeslal cool.user
no jsem na ty vychytavky zvedavej ted se mi to fakt nelibi
byl jsem zvyklej na ten hezkej cernej skin ted je to pro me neprehledny
a hlavne jsem byl zvyklej hned kliknout na - "Zobrazit vaše příspěvky" a "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy"
ted nez se k tomu dohrabu......
jak se rika "pokrok nezastavis" :(
2Rutuf: nez se k tomu dohrabes? :-D
Rutuf:
Ved to mas uplne hore v strede na hlavnom paneli.
Nevim na co si stezujete, ja jsem VELMI spokojeny :) Buh /cti admin/ vyslesel me modlitby :)
takze THX za VB
Please, kde to tam je ...to fakt akosi nemozem najst :???:Citace:
Původně odeslal MadCap
Náhodou .. ja som celkom spokojný .. zmena je život ...
Uzivatelsky panel -> Upravit nastaveni -> 2ha zalozka - Zpravy a upozorneni -> 2ha polozka - Standardni rezim sledovani tematCitace:
Původně odeslal Semik
i kdyz tohle ma nejaky vylepseni, taky se mi to stary libilo vic, a zda se mi ze bylo i prehlednejsi ale casem si snad zvyknuCitace:
Původně odeslal Phate
to se mi u SZ taky nelibi, ze to dava do tech priblblejch skupin a nedava to jedno za druhym bez zbytecnejch mezerCitace:
Původně odeslal Rainbow
a potom bych jeste prehodil ikony pro thready (Nové příspěvky, Žádné nové příspěvky) protoze logicky maji byt presne naopak - nove prispevky zavrena obalka - stare prispevky otevrena.
Tak jsem myslel, ze to tu mISHA objasnil, ale zda se ze ne vsichni to jeste pochopili.
Prechodny skin - kteremu z tech dvou slov nerozumis? :roll:
podle toho, co vsechno jde tim skinem zmenit ;)Citace:
Původně odeslal Masster
Staci se trosku porozhlednout po ostatnich vB forech a uvidis, ze opravdu dost.
Super, buď musí být jeden profesionální webový vývojář, aby okamžitě "uviděl" kpozitivum, které změny přinášejí, nebo je okamžitě deklasován na pablba, který má prostě smůlu. Nevím, proč mi to připomíná jednání našich politiků :-( Upozornění na chystané změny, uvedení jejich rozsahu a popř. přínosu mělo v každém případě PŘEDCHÁZET tento počin. Bravo, opět je potřeba satleskat. Ach jo.Citace:
Původně odeslal MadCap
P.S: jak si setřídím příspěvky "ZOBRAZIT VLASTNÍ PŘÍSPĚVKY" tak, jak to bylo v původním řešení? Hledám jako blbec (nevím proč musím) a nikde to nevidím.
Jistě, proč to dělat jednoduše, kdy to jde složitě a je to IN. S pokrokovým světem je třeba držet krok, byť by dělali sebevětší zhovadilost :-))Citace:
Původně odeslal Rutuf
2Aliencz: nechapu, proc se navazis do neceho, kdyz vubec nevis o cem mluvis. ze se cas od casu prijdes podivat na forum apriori neznamena, ze vis o problemech, ktere tu jsou.
se stavajicim poctem prispevku/prispevatelu je situace neudrzitelna a pro moderatory/administratory je to cim dal vic narocne.
ad IN > na udrzovani fora v chodu je tu zhruba 27 lidi. vetsina z nich jsou pracujici a delaji to ve svem volnem case ( ktereho je sakra malo ). paklize si myslis, ze vsechno bude hned a bude hned chodit, tak jsi dle me dost velky vtipalek.
------------
tyhle s prominutim kecy mi pripominaji narek neprizpusobivych starochu, kteri nadavaji na kazdou novotu at uz o ni neco vedi nebo ne. pochopte, ze VB je proste JINE! take mam hromadu pripominek! ale s mnoha pripominkama jde neco delat a verte, ze novy skin bude vzhledem k jednoduchosti/prehlednosti/zvyku hodne podobny.
Zkusím to upřesnit tak, aby to pochopilo víc lidí. Funkce, známá pod názvem ZOBRAZIT VAŠE PŘÍSPĚVKY, je nyní schována pod menu RYCHLÁ NAVIGACE - SLEDOVANÁ TÉMATA. Nic se tam ale nezobrazí, pokud nevložíte nějaký nový příspěvek v tomto novém foru. Systém neumí dohleda původní sestavu ze starého fora. Alespoń jsem nepřišel na to, jak.Citace:
Původně odeslal mISHA
P.S: bonzovací trojúhelníček (vlevo dole) je nádhernej :-)))Citace:
Původně odeslal Aliencz
bonzovaci trojuhelnicek funguje.
ohledne starsich sledovanych temat. bohuzel zde je trosku problem. nejspise si budete muset vsechna temata znovu naklikat mezi sledovane.
a myslis ze to nepujde nikdy? ze bych si dal tu praci a udelal to rucne. tak at se s tim ne**** zbytecneCitace:
Původně odeslal Aliencz
EDIT: no no to moyna ani rucne nepude :???:
No, já si raději nemyslím už vůbec nic :-)Citace:
Původně odeslal tominek