Aliencz
Proč myslíš že není efektní,jak to mužeš vědět když jsi línej to udělat??? :wink:
Printable View
Aliencz
Proč myslíš že není efektní,jak to mužeš vědět když jsi línej to udělat??? :wink:
...aj ja ho mam :wink: ale pre mna su pouzitelne jedine otacky od 2700 do max. 3000ot. nad touto hranicou az po tie max. 5200ot. je to fakt HELICOPTERa ;D pouzitelna jedine s Otikovma sluchatkami z Vesnicko ma strediskova ;DCitace:
Původně odeslal Radyz
www.bostar.czCitace:
Původně odeslal Majkl
Amatérské i profesionální testy o tom hovoří poměrně jasně. Dokonce přímo o tomto chladiči. Jemné zvrásnění velmi dobře vyrovná kvalitní stříbrná pasta. Příliš "čisté" plochy způsobí, že se může pasta v některých místech vytlačit zcela a to by mohlo při nevhodné konstalaci hvězd spíše opačný efekt. Chceš nějakej odkaz, nebo seš schopen si ho najít sám ...?Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
Prostě pokud není snaha korunována alespoń jakýmžtakýmž efektem, tak strácím tu motivaci, tak mě hned neukamenovávej .... jsi šikovnej, že jsi zvládl lapování. ;D
Aliencz
Ja Tě nekamenuji!! jen si vyzkouším co jde ,to že jsem si chladič vyleštil,mě těší takove maličkosti zvládam s přehledem,pokud jsem se dotkl Tvé osoby...se omluvám.PS:rapidní rozdil to před a po nebyl ale 4 stupně dolu to je jistota............S pozdravem Kam
ja osobne odporucam vulcano 7+ - je sice trochu drahsi ,ale je to zase investicia do buducna - je pekne ,ze niektory mate pri otvorenej skrini na falcon rockoch a coolmasteroch aj 40 stupnov, to mam i ja ,ale podme zavriet skrine - pri mojej zostave mam na 1,8voltovi teplotu pri plnej zatazi 52 stupnov ;D- samozrejme pri najmensich otackach . mal som aj cooloermaster,ten s medenou podlozkou - ale ten hned vyletel na 63stupnov,takze som si radsej kupil toho v7+ -ku.ale zas to nieco uchladi - v skrini nemam zaidne pridavne vetraky.
Podle me ja za nej prach TITAN D5TB-TC ma rizeny otacky podle teploty takze je dost tichej.Ted je snad na trhu i CU ,ale to je spis jen marketingovej tah.Ja mam prave DTB-TC a teplotu na 38°C a otacky 1800rpm.
Mam ho tiez a tichy teda vobec nie je. Ked som ho doniesol domov, bol krasne tichy. Dnes, por roku pouzivanie, vrci ako zjednany. A skor ako mi zacnete hovorit o udrzbe - vycistil som ho.Citace:
Původně odeslal Bredator
no, premenlive otacky - urcite sa cidlo casom zanesie, takze cakaj vyssie otacky, a ked chces chladit viac,tak ci tak potrebujes vyssie otacky - nie?
No v cisteni bych problem tak velkej nevidel spis bych rek, ze by pomohlo promazani pomoci nejaky vazeliny to urcite pomuze!