Re: 7800 GT a kvalita obrazu
Pokud je s jinou kartou obraz v pořádku, tak by ti to mohl prodejce uznat. Samozřejmě záleží na konkrétní značce (dražší se obvykle reklamujou líp) a především na prodejci. Vezmeme-li v úvahu, že se nejspíš jedná o vadnou sérii karet, neměla by být reklamace problém.
Citace:
Původně odeslal dumar
Je pravda ze mam tuto kartu a ty duchy tam mam!!!!!!!!!!!!! Nevim jestli je kartou nebo nevim cim! A opravdu jsou pouze pri 2D aplikacich! Je to duvod na reklamaci???
co mas za zoobrazovavadlo a jak propojene...?? netvrdim ze to tak bude a le problem bych hledal napred v kabelech monitoru...
Citace:
Původně odeslal tominek
co mas za zoobrazovavadlo a jak propojene...?? netvrdim ze to tak bude a le problem bych hledal napred v kabelech monitoru...
Mam 21"Sony G520 CRT a kdyz jsem na neho napojil notas od kamarada bylo vse ok!! Takze v kabelech si nemyslim ze bude problem
Citace:
Původně odeslal dumar
Mam 21"Sony G520 CRT a kdyz jsem na neho napojil notas od kamarada bylo vse ok!! Takze v kabelech si nemyslim ze bude problem
no ja pres DVI na LCD yadne duchz nemam :D
muzu to pripadne testnout pres analog pokud najdu kabel. vim ze z 6800 sem pres nalog mel duchy jak prase a pres digital smorejme naprosto vpohode.
mam 7800GTX a duchy mam taky, ale u me je to zpusobeno prodluzovacim kabelem s monitoru do PC, bez prodluzovaciho kabelu krasa i pres redukci
Citace:
Původně odeslal dexxnarsil
mam 7800GTX a duchy mam taky, ale u me je to zpusobeno prodluzovacim kabelem s monitoru do PC, bez prodluzovaciho kabelu krasa i pres redukci
Nemam to nadstaveny.......asi reklamace!
Co doporucujete??
Mám dvě FORSA 7800GT a obraz jako břita...
Kdysi jsem měl Club3D 6600GT a nedalo se na to koukat