co myslis Safe modem ? :)Citace:
Původně odeslal jedik
Printable View
co myslis Safe modem ? :)Citace:
Původně odeslal jedik
Spustis FF s parametrem -safe-mode
sem blbej... ted sem zkusil vymenit jiny CD z vypalovacky a uz se na to FF nepta... ale jakmile je zas prazdno tak to po me chce CD s FIFOU :D nerozumim tomu... a zkousel sem i ten -safe-mode ale nejak mi pripada ze se to zaplo stejne jak vzdycky, samozrejmne to po me chtelo CD :) neda se nekde treba neco zakazat ?? je to cas od casu asi kdyz je nakej spatnej proces.. a po restartu je to na cas zase v pohode... ale ono to casem zacne otravovat zivot...
Mne Firefox 1.5 zacal pred hodinou tiez blbnut. Spustim ho a stranky mi lietaju horedole asi po 50pixeloch...
EDIT: robi to napr na googli, bleskovky.sk ale na fore nie :o
Tak to dělá i sestře na pc a to firefox nepoužívá. Kolikrát stačí zapnout třeba acdsee nebo world a už se těch hlášek o cd nezbaví. Nějak se mi to ještě nepodařilo vyřešit.Citace:
Původně odeslal J.Wade
skusal som to velakrat reinstallnut, stale to robi. Nevie niekto cim to moze byt?Citace:
Původně odeslal Snorri
Snorri:
Len tip, ale aku pouzivas mys/ovladace? Nemoze sa to nejako bit s nimi ?
Ja ked spustim Firefox 1.5 tak mi na 2-3 sekundy vytazi system na 100% ale potom uz ziaden problem. Este sa mi asi 2x stalo, ze mi nereagoval na tlacitko refresh ale to nie je nic hrozne, IE mi robil omnoho viac problemov a strasne pomaly nacitaval stranky, FF je oproti nemu rychlik :o)
Mys Logitech MX500, drivre windowsacke... v tom asi problem nebude..Citace:
Původně odeslal PiT
Tak já zatím s FF 1.5 problémy nemám. Nainstalováno na tři PC a noťase.
Ja osobne s 1.5kou nejsem moc spokojenej, uz od 1.0 to bylo cim dal horsi... Hrozne naroky na CPU pri renderovani (ve srovnani terba s operou nebo i starsimi FF), celkova pomalost, "feature" memory cache... FF jsem pouzival od 0.7ky, ale ted uvazuju, ze utecu k Opere
Presne tak. Ja uz jsem k Opere utekl. Do 1.5tky se to dalo jaks taks snest ale prave ona mi pak zacla delat silene problemy.. No tak treba se k nemu zas nekdy vratim..Citace:
Původně odeslal Wohmatak
Ja sem stihnul k opere prejit jeste pred vydanim FF 1.5. Osobne sem zadne problemy s pametovymi naroky u FF nemel, ale byl moc narocnej na CPU (mam pomaly notas). Stacilo 5-6 tabu a hned se hrozne zpomalil. U Opery mne navic vyhovuje integrovany mail klient. Skoda ze se prestala vyvijet puvodni Mozilla, osobne mam radeji jeden velky program co umi vsechno a jednotilive funkce sou v nem chytre propojeny, nez vice jednoucelovych aplikaci (napr. FF + Thunderbird + RSS ctecka)Citace:
Původně odeslal Wohmatak
ja mam zas problem ten, ze mi nefunguje na strance navigace pomoci klaves home/end a pgup/pgdwn :(
stava se nekomu, ze to nekterou stranku proste vubec nechce otevrit? tvari se, jako bych nezadal zadny URL.... v novym tabu zobrazi uplne prazdnou stranku... dela... priklad treba atlas.sk mi to vubec nenacte... a spoustu jinych :\
Tak sa pridám aj ja - Firefox 1.5 asi 4x pomalší co sa tyka nacitavania stranok ako IE..nechapem.
tak jsem vyzkousel par deer parku (nightly) a problemy zustavaji, takze sem dnesnim dnem premigroval na operu.. jedine, co mi chybi, je poradna obdoba adblocku... sbohem listicko, bylo mi s tebou az do poslednich chvil pekne :)
U mna je zase asi 2x rychlejsi, takze je to pre mna najvyhodnejsia varianta.Citace:
Původně odeslal GABO
ja teda s 1.5 zadnej problem nemam
Taktéž bez problémů. To by mě zajímalo, co s tím děláte? ;)
Co nějaký addon nebo to dělá čistá instalace?
dělá to i čistý install bez jakýchkoliv pluginů. cz i en verze.
Cista verzia...zaujimave je ze: cez firefox 1.5 skusam pomaly - skusim IE rychlo. Teraz zas Firefox ako aj IE v pohode...kazdopadne kaslem na to ;) hlavne ze to nepada a pod. kriticke veci.
tak bohuzel mam stejny problem, ovsem FF pri startu vytizi system na 100% a zatizeni zustava stale a porad, ani po nekolika minutach neustava a navic se ani firefox nespusti, proste ve spravci zarizeni vyskoci vytizeni firefoxem na 100% a dokud ho neodstranim tak zere system furt. Zacal to delat zniceho nic, jeste predevcirem no problem a odvcera uz se ani nespusti.Citace:
Původně odeslal daggy
SpyBot i NOD32 nic nenasli. nepomohl ani safemod ani reinstall samotneho firefoxu, uz nevim co s nim muze byt:(
Tohle mi dela, kdyz vypnu v nastaveni (about:config) browser.cache.memory.enable .. Kdyz je to "true", tak se stranky nacitaji v pohode.Citace:
Původně odeslal Wohmatak
Ale stve me, ze FF desne zere pamet..kdyz rano browser zapnu, tak vecer uz zabira v pameti asi 400MB :evil: Da se to nejak resit? (krome vypnuti a noveho spusteni ff)
neda ... opera sa sice tiez trosku rozozere po celom dni, ale nie tak moc + vypnut/zapnut je vdaka automatickemu zapametaniu (ci proste spusteniu v stave vypnutia) 20s "prace"