hm, to bych od nich teda necekal...takze jinde... jinak ja ten svuj taky netestoval dopredu...ono to neznamena, ze kdyz neni bad pixel v krame, ze tam nebude za tyden...Citace:
Původně odeslal JJEJ
Printable View
hm, to bych od nich teda necekal...takze jinde... jinak ja ten svuj taky netestoval dopredu...ono to neznamena, ze kdyz neni bad pixel v krame, ze tam nebude za tyden...Citace:
Původně odeslal JJEJ
V@sik ale mas mensi sanci ze tam za ten tyden nebude nez kdyz uz tam je, ne? V tsb me nechali si ho otestovat a zatim jsem nenasel ani jeden :-)
to je jasny, chtel sem tim ale rict, ze jistota prosne neni nikdy :|Citace:
Původně odeslal silenec
Viz. "mutantovi" se udelal na F-419 cely pruh bad pixelu asi po tydnu, po nakupu nemel tusim zadny.
od nekoho tu zaznelo ze 19" je lepsi....tak bych mel na vas otazku ...co byste koupili do tech 9 tis (krom toho zminovanyho novea)
me osobne se libi 19" aoc...dobra odezva, dvi, a vlastne vsechny parametry v poho...ale zase je to aoc...otazka jak velkej rozdil je mezi aoc a neovo...
taky sem ale uvazoval o nejakym 17" hyundai okolo 7 klacku ...videl jsem to u znameho a dost v poho...akorat zase nema DVI...
hmm potreboval bych to koupit do vanoc, enemze sem, ehm, dost nerozhodnej....jeden den chci koupit 200Hz crt a druhej den zase lcd :lol:
hmm ale myslim ze nakonec zvitezi lcd...ale jaky ??? ??? ???
..problem je , ze "kvalitnejsia" 17" sa uz ani nevyraba (teda s vynimkou Eiza) - vsetko len tie poondene TN displeje ... ak chces slusny obraz a za Eizo sa ti nechce priplacat, tak PVA a MVA panely ponukaju Acer a ine "lacnejsie" firmy bohuzial uz len u 19" modelov a vyssich...Citace:
Původně odeslal ja.viper
...add porovnanie 17" vs. 19" ja by som bral urcite radsej 17" - tu mam ostatne aj doma a rozlisenie je rovnake ako na tej 17"ke tak aj 19"-ke ale na 17"-ke su tie body "jemnejsie", takze subjektivne sa mi zda obraz "ostrejsi" ako na 19" kach - tam uz mi to pripada zbytocne velke... ale mozno, ked sa mi bude dalej zhorsovat zrak, tak mi aj ta 19" este bude dobra... :wink: :roll:
K tomu musim neco rict - osobne mam zrak jako ostris (tuky,tuk) ale ta 19ka mi pride proste mnohem lepsi...hlavne kdyz delas na PC cely den, pak to je znat jestli jsou tam putky nebo ne...Citace:
Původně odeslal Marcelino
Navic nekomu se oci rychle unavuji...tam bych tu 19ku rozhodne doporucil!
Osobne nemam problem ani s tou unavou a kdybych dneska sel kupovat znova LCD, tak zase 19ku.
Nez sem si ho koupil, tak sem taky resil to vyse omilane dilema(lepsi 17ku/levnou 19ku),ale ted vubec nelituju :idea:
...no jak som pisal nizzsie, tak ak chce niekto kvalitu, tak v v dnesnej dobe treba hladat uz jedine u 19"...Citace:
Původně odeslal V@sik
17"-ky uz vyrobcovia uplne pochovali :? do 17" sa uz davaju len tie lacakoidne TN panely...
:arrow: bych to shrnul - dneska uz jen 19ku ;DCitace:
Původně odeslal Marcelino
-pokud mam prachy, tak neco jako Fujitsu Siemens P19-2 (13,3k)
-pokud nemam prachy navic, bohate staci treba to NEOVO F-419 (8,2k)
samo je vic panelu, a obvzlast ted ty levnejsi 19ky pribejvaj...uvadim priklady
13,3...je pro me trochu moc ale zase 8,3 malo-radsi si trochu priplatim
btw co byste rekli na tohoto krasavce: http://shop.computershop.cz/eshop/de...em&stiid=18392
kamarad ma na nej zalusk...zajimal by me vas nazor , pokud je good tak bych do neho sel asi taky
Bracha ted koupil jeho mensiho bratricka (17'') a nasel na nem 2 vadne pixely, takze pozor.. ale jinak je dost slusny za ty penize (stal 6400)Citace:
Původně odeslal Pawelus
OTCitace:
Původně odeslal Pawelus
To je sila, jak kdyby levnejsi znamenalo spatny :lol:
/OT
Jinak k tomu Samsungu- jedinou a zasadni vec...nema DVI