Re: Jak vám topí R9800Pro?
Citace:
Původně odeslal blackgray
Díky za rady, časem to vyzkouším, teď testuju Leadteka A6600GT. Ale k tomu Radeonu - je možné, aby byl obraz nahlodaný hned po zapnutí PC (když nabíhá bios)? Karta je studená a přece se během vteřin nebo dvou nezahřeje tak, aby byl špatný obraz?
urcite. nieje to v tom ze by bol prehriata. ide o to ze je vnutorne "poskodena" snad len na chvilku(ako u mna) to jadro nieje z betonu. su tam tisicky suciastok a to ked zdeformujes tak to ma za nasledok chyby v obraze. dufaj ze to je len v tom.
Ati rulezz
Ja mam Hercules 9800SE AIW vid podpis a je to riadny topinkovac, na pamatiach sice poriadne pasivy ale prst na nich neudrzim..
Mam ASUS 9800xt + Tt Shooner, cili pasivne komplet cela karta a teploty sou pri zatezi max. 52 jadro a cca 50 pameti. Takty default.
Citace:
Původně odeslal player1
Mam ASUS 9800xt + Tt Shooner, cili pasivne komplet cela karta a teploty sou pri zatezi max. 52 jadro a cca 50 pameti. Takty default.
Cim chladis pameti?
Citace:
Původně odeslal Anduril
Cim chladis pameti?
Mam na tom medeny pasivy od Tt z jedny strany a z druhy (protoze je tam min mista) hlinikovy pasivky od Cooler Masteru. Ofukuju to 80*fan na 5V a staci to.
Aha, tak s tim ofukem to asi jo.. pze ja jsem to zkousel chladit Glacialem NorthPole 1k na jadre (takze imho dostatecne dobry chladic) a hlinikove pasivky na ramkach od PrimeCooleru a pameti delaly chyby v obraze.. ale nijak jsem je neofukoval... vyresil to az AC Silencer 3 ktery ma tak trochu vetsi chlazeni pameti :)