Tak ja uz neviem FBS je 100/33 nasobic povodne 9,5 a napätie som zvysil az na 1,88V. Mam dat este viac? Vzdy to zamrzne ked mam toho viac spusteneho a do menu hry sa ani nedosatanem.
Printable View
Tak ja uz neviem FBS je 100/33 nasobic povodne 9,5 a napätie som zvysil az na 1,88V. Mam dat este viac? Vzdy to zamrzne ked mam toho viac spusteneho a do menu hry sa ani nedosatanem.
Tuhle desku jsem měl kdysi taky doma a je na taktování doslova nevhodná, hlavně do ní nedávej žádné PIII, protože s tím to nikdy nerozeběhneš, tedy rozeběhneš, ale je to stále nestabilní, bohužel ani nejnovější (x-let zpět) BIOS to neřešil a deska šla nakonec z baráku, protože to byl obecný problém, na který jsem pak v zoufalství lovil odpovědi v Googlu.
Zohnal som si procesor Intel pentium 1100MHz 128KbL2 100FSB tak som zmenil frekvenciu na doske na 100 a mrzne to tato doska QDI 10E ci B je fakt shit este som zohnal P3 600 256kbl2 133FSB a dal som to na 133 tiez zamrzlo aj na 100ke a na 66 som to ani nedaval to by pracovalo na frekvencii 300MHz tak to akoze nepotrebujem... Novu grafiku ATI Radeon 7500 64Mb RAM som vymenil za staru pôvodnu Matrox milenium dual 16Mb RAM a frci to v pohodicke na 100FSB. Takze problem je v grafike a alebo nekompatibilite dosky s grafikov.......:???: