Vlado: nee, koupil sem ji v ABI v Brne... je to k posrani :(((
Marty: kolik myslis tim drahy?
Printable View
Vlado: nee, koupil sem ji v ABI v Brne... je to k posrani :(((
Marty: kolik myslis tim drahy?
takze je v reklamaci, jinou desku mi nepujcili :(
no to se dalo cekat ze nepucej, ani nemusej nemaj s tebou sepsanou supervizni smlouvu a neplatis jim mesicne 40 000 jen tak zanic.Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Adresa Kotlarska 51 nie? Oni maju nejaku zmluvu s ABI a tvaria sa ako ABI a aj predavaju ako ABI-tusim.Citace:
Vlado: adresa sedi, ale jake spolu maji tajne smlouvy to nevim... ;-))
Tak ako....kedy budes mat novu, respektive uz ju mas ???
nemam zadnou desku... je v reklamaci, a nikdo nevi, jak bude dal... takze pocitam, ze to bude velmi smutny mesic bez desky :(((
edit: ted mi volali, ze ta deska slape!!! to snad neni mozny... 8-()
Tak to skorej vyzera na procesor {moze byt daco s jadrom...} , alebo pamete {nie kazdy druh pamete si rozumie s kazdou doskou}.
tak ji mam zpatky, ale jeste chvili potrva, nez budu doma, a budu ji moct zapojit, pak napisu vic... jinak dneska jedu menit proc... tak uvidim
edit... mohl by prosim nekdo, kdo ma TUHLE desku ji zkusit zapnout bez procesoru?? co udela? ale jen deska, nic v ni... no cpu, no ram, nic. DIKY moc
takze vsechno zpet, ted sem v te deske zkousel durexe 800 a chodil! Takze je moje AGOIA asi dead :-(((
Citace:
To jsi jako driv zadny jiny CPU nezkousel ?
NO :evil:
Som ti to vravel o dve strany skor ze to bude nabeton Procesorom :-(
Ale nesmut moc par korun sice vyhodis, ale krasne XP 1700+ BO bude stavnata odmena...ked s nim das 2200mhz (nie +} :wink:
nezkousel, nemam tolik procesoru... ;-DCitace:
Původně odeslal Petrt
tak sem to doma zkusil, a CHODI!!! Neverim tomu... ale nestaram se, a hlavne ze chodi...
Treba rychlo tu dosku odskusat samotnu? Niekedy behom 2 tyzdnov by som to mohol skusit pri prilezitosti skladania celeho kompu do kejsu s vodnikom. Nerad babrem s chladicom na CPU. Inak preco mam na vyber v BIOS-e CL pamati len 2 a 2,5? Ram su PQI CL2,5 a chcem CL na 3 ale nieje tam ta volba ?!Citace:
CL3 pokud vim nejde... jo, az to zkusis, tak napis co a jakCitace:
Původně odeslal Vlado
Jj DDR pamete nejdu nastavit na mensiu hodnotu ako CL 2,5......CL3 u nich neexistuje.
hmm a proc tam jako moznost cl 3 mam ???
Neviem....byt by tam bemala. Sak DDR sa CL3 ani nevyrabaju.