huh nj, ja hledal jenom pod europe :oops:Citace:
Původně odeslal MadCap
btw, nema psano wifi coz je divne, snad vsechny ho maj, ale tady ve specifikacich neni :?
Printable View
huh nj, ja hledal jenom pod europe :oops:Citace:
Původně odeslal MadCap
btw, nema psano wifi coz je divne, snad vsechny ho maj, ale tady ve specifikacich neni :?
2668J1U
tak tenhle se mi libi nejvice.. 14" s 1400x1050, nejlehci co tam byl. Akorat jsem ho zatim nenasel nikde v CZ shopu, ani na neovo/europe ... Ikdyz snad by ho objednali, kdybych ho bral.
Co na nej hovorite? Jeste nevim jak to bude s vydrzi, tu tam neudavaji, ale je tam 2.1 Ghz CPU tak doufam ze to moc nezere.. Klidne bych bral ty nizsi, ale zase tam neudavaji bluetooth ??? (teda u jednoho, ale zase byl krapet tezsi)
BTW, jak je na tom X300 64mb ?
malo ramky, a X300 je normalna grafika, no gaming
ramku bych musel asi dokoupit, musim najit konkretni model, tezko budu nejak konfigurovat. Objednava to zamestnavatel.. Gr v ty CZ nabidce neni skoro nic, v EU tak pulka a az v USA jsou nejaky vhodnejsi..Citace:
Původně odeslal MadCap
grr. zkusim je kontaktovat
taky to vypada, ze to nema palirnu (nebo ji nevidim uvedenou)
Jestli ti zalezi hodne na vydrzi, tak k tomu muzes prikoupit vetsi baterii 9 clankovou a nebo baterku do ultra baye, ale priprav si pekny balik:-)
Palirna tam uvedena je.
Tak jsem volal primo na zastoupeni lenovo CZ a nechal si poslat offic cenik.
Upnul jsem ho : http://www.commander-art.com/temp/TS_november.pdf
no a T43 tam neni ani jedna 14" s 1400x1050, samy XGA... Jeste jsem odepsal jestli se to da nejak resit, uvidime jak to dopadne :?
co takhle tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33813?
parametrama by mohl odpovidat, otazka je, jestli je pro tebe i design dostacujici...
Jenom blazen by si vzal Prestigion, kdyz by nebyl limitovan rozpoctem.Citace:
Původně odeslal LM
btw: Prestigio je fakt reprezentativni ntb :roll:
no to je fakt nekde jinde nez IBM :roll:Citace:
Původně odeslal LM
Tak jsem nakonec z lenova vylamal celou nabidku, pry ty notebooky co chci nejsou tak zadany tak je nemaji v topselleru. mno :)
Tady je link, kdyby to nekoho zajimalo - 14" s 1400x1050
http://www.commander-art.com/temp/modely.rar
Nebranim jsem tipum, ktery bude nej.. Jenom ty ceny :roll: Taky mi neni jasny, kdyz je zmena treba jenom v CPU proc je jeden tezsi no treba... U nejakych imo zase chybi kompletni specifikace - napr. bluetooth, ale snad tam bude
Pekne...ceny kvuli displayi. Kdyby jsi v tom chtel multiburner, rage mobility a podobne hracky, tak je to teprve palka.
Jinak k te vaze je to imho zaokrouhleni 2.16 = 2.2 40g asi nikoho nevytrhne.
Tak jsem byl dnes v showroomu Lenovo a kuknul na notebooky...
Nejprve treba rict, ze sou opravdu dost hnusny. Mam rad technickej design, mno ale....
Telem chci T43 neni co resit, R52 je tlusta
displeje jsem videl 15" 1024x768, 15" 1400x1050 , 14" 1024x768
obecne 1024x768 je malo a je to hnus.
nicmene, dost me zarazilo tech 1400x1050.. byla tam jenom v 15", a je to hodne, ale opravdu hoooooooodne titerne, to znamena, ze 14" s timhle pada, to si nedovedu predstavit... Takze jesli nejaky IBM tak mi nezbyde nic jineho, nez ta 15" s 1400x1050... To uz je zase 2.8 kg kua drat :(
Taky se mi zda, ze touchpad je dost malej a dost u kraje.
Jinak rikal ze jediny co by mohl doporucit je HP a Apple. Mno :?
nikto kto ma zdravy rozum, nepouziva touchpad ked ma trackpoint ;) a asi som nejaku ultra ked som zvladol pouzivat rok 1400@14 (a to mam -4 a -5 dioptrii ;D ) ....
http://www.apple.cz/cze/apple/hardwa.../wireless.html
a prave jsem se zamiloval :lol:
ale resit problem s kompatibilitou a softwarem se mi nechce :-(
bleargh apple .... 12" powerbook je vo vsetkych ohladoch horsi ako moja X31p ... dizajn to nezachrani
:) ale je fakt moc peknej :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
zase s IBM muzu asi vse, tohle abych jenom lestil :?
Myslim ze jeste skouknu ty HP > ikdyz zatim nic moc..
Nelestil. Povrch je matny ;-)Citace:
Původně odeslal Commander
no nevim.. pak si musis stanovit priority a na zaklade tech vybirat. bud design nebo neco jinyho...
jinak na 15" je 1400x1050 uplne akorat, na 14.1" je stale v pohode. je to o zvyk.
co se tyce navigace na thinkpadech, tak ultranav je taky o zvyk, nechapu lidi co rikaj "kdyz mam trackpoint, tak proc bych pouzival touchpad" - jako madcap ;) oboji se hodi jindy a ma svoje pouziti. MC ty nemas na X31 ultranav, ale nerikej ze kdybys mel, tak na touchpad nesahnes. garantuju ti ze jo :)
ad design.. mno je to otazka vkusu no. apple je fajn, ale .. :) kazdej mame neco.
jo ad displej.. mam 14.1" s 1024x768 a to mam odjakziva, takze jsem zvyklej. na moji praci to vesmes staci, samo obcas by se hodilo vic, ale changovat kvuli tomu celej notas ZATIM nebudu. ale samozrejme kdo jednou okusi vyssi dpi tak nechce jinak. proto se lepsim displejum snazim vyhejbat ;)
nedostatek prostoru vetsinou resim virtualnima desktopama a podobnejma kravinkama.
negarantuj, co nevies dodrzat ;) kedze kazdu chvilu nieco testujem, tak sa s touto kombinaciou stretavam a snad vsetci co poznam a maju ultranav pouzivaju vyhradne trackpoint ... nejak nevidim dovod pouzivat touchpad ;DCitace:
Původně odeslal Marty
U nas v praci mame cca 100 notebooku. Vetsina (cca 95%) IBM s UltraNav. Nikoho jsem tam jeste nevidel pouzit trackpoint krome mne. Jenze ja jsem zvykly z T23.Citace:
Původně odeslal MadCap
Rozhodne bych touchpad nezatracoval...jsou dokonce lide, kteri se domnivaji, ze je lepsi nez trackpoint a jim to proste nevymluvis.
EDIT : Jinak treba na tom applu mi chybi, ze na poklepani na touchpadu nekliknes. Nova rada to pry uz resi, takze jen pro pripad starsiho.
tak moji znamy su vacsinou "power users" inak kludne si o tom zalozme thread, ale ja nevidim jedinu vyhodu trackpointu proti touchpadu ;D
pokila nie si extra limitovany rozpoctom tak po inych notebookoch ako IBM a DELL by som sa ani nepozeral. Radsej slabsi z tychto ZNACIEK ako silnejsi z inych "znaciek"
Mrkni sem jestli nebudou mit to chces...
http://www.notebookcentrum.com/Goods...&nLanguageID=1
ale ty ceny jsou slusny ;D
Citace:
Původně odeslal mraky
;DKód:Chipset: 1GB
Operační paměť: 14 SXGA
Pevný disk: DVD-RW
Grafika: 60 GB
Displej: integrovaná
Mechaniky: -
Komunikace: -
Porty: ano
Audio: Li-Ion
Baterie: -
Rozměry: Microsoft Windows XP Professional CZ
Hmotnost: Standartní záruka 1 rok
Záruka: Standartní záruka 1 rok
Maji blbe popisky...no a? Hlavni je jestli ho dokazi sehnat. Jestli vis o necem jinym, tak to sem napis.Citace:
Původně odeslal LM