v CC ho sezenou za 27800,- s DPH :) (vim o firme kde bych ho moch mit za cca 25 200,- ale tam nakupovat nemuzuuu :evil: )
jo pak ho maj taky na www.computerstore.cz za 28 050,- :)
Jucha: ja se pridam taky bud tendle nebo pristi tejden :-)
Printable View
v CC ho sezenou za 27800,- s DPH :) (vim o firme kde bych ho moch mit za cca 25 200,- ale tam nakupovat nemuzuuu :evil: )
jo pak ho maj taky na www.computerstore.cz za 28 050,- :)
Jucha: ja se pridam taky bud tendle nebo pristi tejden :-)
Citace:
Původně odeslal Maxik
v ceniku cc ho ale nemaj ??
jinak skoda ze nikde zatim nevedou 737 (260/450:1/16ms) s tema parametrama a cenou okolo 16k bez dane by mezi 17 asi nemela konkurenci
ne e CC ho v ceniku nemaj, ale sezenou a mozna by se dali i ukecat na nizsi cenu 8)
tise zavidim... ja se chystam na 15" LCD Neovo pod 10 kKc, pac vim, ze 17" LCD a 1280x1024 ma na me moc mrnave pixliky a na 19" LCD nemam :o(
muzes se kouknout po belineach 17,4 " ty jsou okolo 16 s dani anebo nejaky levny 18" nemusis skakat hned na 19" :)Citace:
Původně odeslal vlczaak
presne tyhle parametry ma AL732, ktery je dostupny na www.sumanet.cz - jen je to celkem novinka, takze asi nebude v ceniku, takze v pripade zajmu volat - cena zhruba 15300Citace:
Původně odeslal Nicx
neni problem sehnat vetsinu momentalniho sortimentu Acer
zrovna konkretne tu 737 sem nikde nenasel a to sem prohledal dost dealeru aceru
staci, ruzny shopy odmejlovat, meli by to sehnat vsudeCitace:
Původně odeslal Nicx
Ta svítivost 260 cd/m^2 se mi moc nelíbí. Tmavé barvy tam budou moc svítit (hlavně černá).
tak sem se k vam pridal taky. A moje hodnoceni? na wokna, www, filmy to nema chybu, krasne vobrovsky odezva dobra. Z her semn skousel zatim jenom GTA3 a par dem od Ati a taky pohoda.
DC: hele neskusime na lanparty nejakou gamesu na 2 LCD? byla by docela prca :D
gratulace, mno to urcite vyzkousime :)Citace:
Původně odeslal Maxik
2x 19" LCD už je fakt slušná herní plocha :)
Chlapy!jak byste hodnotily u tohodle monitoru hrani 3D rezeb!This LCD vs. CRT!
jj zkuste nejakou 3D. A napiste jak je to s odezvama. Jinak si asi pudu tech 25k vysomrovat od babky :-)
Prave jsem se zamiloval :roll:
GTA v pohode, vic sem zatim nemel cas vyzkouset, skusim, ale jak psal DC ma to mirnej trail efekt, ale v 3D to nejspis nebude vubec videt...
Moje Targa 17" 20ms, 150/125 ukazala na LANparty ze rychlost je bez problemu ale uhly nejsou moc dobry....
při paření je tohle LCDčko absolutně v pohodě - je to sice mírně mázlý, ale je to spíš dobrý, jelikož to dělá takovej reálnější obraz
C&C - pohoda :-) ale jak rika DC to maznuti stejne neni skoro videt ...
Objevil jsem ho za nejakych 28 250.
Jsem zamilovany :roll: Uz mi nad posteli visi obrazek :-) http://www.abclink.cz/pvscom/
nechal jsem ho vyhledat na siti a nasel jsem par mist, kde ho maji levneji - nejmin na adrese http://www.swond.cz/cenik/PocitaceACER.htm (26.871 Kc), nicmene ten shop neznam, takze by to chtelo tip, kde nejvyhodneji.Citace:
Původně odeslal Brutus
od www.sumanet.cz sem mel nabidku za 26800,- je to v praze. Takovej pohodovej malej obchudek.
Jo taky bych chtel koupit nejaky to LCD,ale kde na to vzit......28000kc......heh.....na to bude setrit dlouho... :evil: ;D
Jsou i jine cesty jak nabyt financi ... kradez, zpronevera, danovy unik, lichva ... :wink: :DCitace:
Původně odeslal Dr.Xander
Samozrejme, toto je jenom JOKE :-)
Chci, Chci, Chci, musim mit.... Proc jste tento thread zalozili? Kvuli vam budu chudci o 27k! Bez LCD nemohu existovat. Vcera jsem ho byl zhlednout ( ACERa ) v "akci". Kdyz si to srovnam s tou svou "19", je mi do breku.
Pánové, když tak tady pročítám thready o LCD, tak se musím trochu usmívat a zároveň se mě "hřeje u srdce" že už je víc provozovatelů LCD a stále se nacházejí noví odvážlivci, kterí se nebojí do LCD investovat.
Vždyť ješte na starém foru jsem psal o svých zážitcích ze sledování filmů, hraní her a pod. na LCD, co se týče kvality a rychlosti zobrazení a málo kdo mě tehdy bral vážně. Ale už je to pryč. No jen tak dál a houšť!!
dotaz na stastne majitele LCD Acer - da se ten displej naklanet? (na otaceni do stran tolik netrvam)