Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Citace:
Původně odeslal ghuul
Ste moc pesimisti hoši. Ono mezi SCSI a ATA technologiema disků moc rozdílů není (myslím tím mechanickou část), jedinej rozdíl je opravdu v tý elektronice
pravda, mechanickej zaklad disku je asi stejnej.... i IDE i SCSI opravdu MAJI rotujici diskove plotny, a tim veskera spojitost konci ;-)))))))))))))
Sorry, ale myslím, že mechanický části jsou právě to co je na hadru nejdůležitější, elektroniku už dneska spíchne kdejakej thajwanec v garáži a co se týče výdrže SCSI vs ATA to je záležitost použitých technologií a kontroly výroby. Mám tu 3 starý disky IDE 270MB z 95týho, který jely do 2002 v podstatě nepřetžitě a jsou OK. Mám tu i jeden 500MB SCSI z téže doby kterej je už mimo hru. Takže v označení SCSI to asi nebude že ?? No nic tohle je můj poslední příspěvek k tomuto tématu, akorát jsem si dovolil vyjádřit své pocity ohledně směru kam se SCSI vs ATA ubírá a tím to pro mě hasne. Pro ty co na to mají, nechť utrácejí svoje vydělané peníze za předražené SCSI systémy které doma stejně nevyužijí..... HOWG