1,7V do 90nm CPU? ty si vskutku talent! ;)
Printable View
1,7V do 90nm CPU? ty si vskutku talent! ;)
ked to dava real tak sa cudujem ze to este neskapalo a ze to ma len tych 52 alebo kolko :wink:
to ricixxx- to si robis srandu 1.7?? Tak to si mal fakt stastie ze este nesiel do p-cka,, rozumne max. je okolo 1.6 +/- nejake drobne ale viac urcite nedavaj!! Skus to dat tak jak som ti pisal a ten procak ti da cca to co moj,, len to moc neprehanaj :!:
btw- delicku na pamatiach daj na 100 a nadstav vsetko a nenechavaj tam AUTO bo to robi problemy,, a pustimu okolo 1.55/1.6V viac ani neskusaj
No som lucky boy :)
Teraz ficim na FSB 310 ked dam viac tak pc sa ani nerozbehne a reset bios cpu mam na 1,52v aj ked zdvihnem v na cpu tak to neslo viac ako 320 FSB. Asi mam smolu na CPU alebo ten BIOS na doske je fakt napi.u. Ram mam na def hodnoty delicka 100 samo sebou a nic. Skusal som aj dvihat v na htt aj chipset a nic. Ked dam viac ako 320 fbs tak sa nenastartuje. Nechapem kupil som si naschval "drahu" abitku a cakal som viac...
Ty mas secko default v len cpu mas na 1,5?
Pripadne mi hod foto biosu do sz
a stale dokola ... napadlo ta ze ten CPU uz napriklad nemoze? inak na NF8 som dal max 320 (a64 znizeny nasobic) takze to moze byt aj v tom, ale tu kolega ma tiez NF8 (aj ked -V) ... voltaz ti na a64 based procesoroch aj tak nepomoze takze neviem preco to hrotis ... btw ake mas jadro CPU? mas 64bit verziu semprona alebo este povodnu? ak nemas 64bit (poslednu reviziu jadra) tak potom places na nespravnom hrobe (doska etc.) cpu uz proste nemoze ;)
No uz som si vylepsil podpis...Citace:
Původně odeslal MadCap
jasne ze 64 bit inak by som to ani nerozoberal. No holt mne je jasne ze asi doska nemoze, kedze uz som skusal vsetky mozne kombinacie... Toto uz neriesim proste mam asi smolu na dosku :evil: Este skusim to cpu v inej mb a budem mat 100 p istotu ze mb je "naprd" :)
sry ale sa mi nezda ze nezvlada FSB 320,, ked mne ide no problem na 350... ja by som to videl ze bud si nieco prehliadol v BIOSe alebo si mal "stastie" na procak :? ,, inak skusal si vsetko manualne nadstavit na pamatiach?tak aby tam nebolo nikde auro bo to robi problemy
TVOJ procak je UNIKAT rovnako ako moj ci hocikoho ineho, mozes mat len vyssiu sancu na OC s nejakymi, ktore su s rovnkeho waferu alebo dokonca blizko pri sebe, nic viac a nic menej!
No ved v pohode ja to chapem 8-)Citace:
Původně odeslal MadCap
TO NightmarE: Hej vsetky parametr pamati aj seckeho ineho som nastavil manualne na vsetky mozne sposoby a proste viac to nejde ani bohovi. No mam v robote teraz este jednu 2800+ tak to skusim s nim ale je to ta ista seria boli balene spolu v 1 skatuli ale ako pise MadCap kazdy CPU je UNIQUE tak mozno sa mi postasti. Ale neverim tomu ze to je v CPU lebo som mu supol aj vyssiu voltaz a proste viac ako 220 ta doska nenabehne :evil:
Ja ma tiez Abit NF8 ...a tiez mi nejde ... ale moze to byt tym ze jednoducho doska nepusti viac ale co uz ...
ee doskou to urcite nebude skor procakom,, ina seria atd..Citace:
Původně odeslal Pearadyne
na NF8 nemozem povedat ze by bola shitna,, sice nejde nad 360 to je asi jedina vacsia vada...
Myslis ze to je procakom ..??? ja som pred mesiacom kupoval CPUcko a neviem neviem ... inak mne nejde zas Kingston dat na T1 neviem preco ...
ked ti to ide len 1,8 tak to je rukama a nie doskou ci cpu ;)