Citace:
Původně odeslal joXerus
Citace:
Původně odeslal Dismembered
Viděl bych to na trojici ASUS A7N8X-Deluxe, Abit NF7-S a DFI NF2 ultra infinity.
asus? tuto jsem sicce nemel ale tak debilní biosy jsem snad nikde jinde neviděl
KRA2+ a RDA3+ byly v poho 8-)
Mal som doma ASUS A7N8X E Deluxe, s mod biosmi má lepšie možnosti OC, ale je to skôr multimediálna doska, konieckoncov na ktorej doske máte 3 sieťovky :?: Na tejto hej. OC - napätie šlo tuším do 1.9 a pamäte do 2.8. Ale bolo to stabilné, takže potenciál to má. Akurát že nešlo zvyšovať napätie na NB a to dosť limituje pokiaľ to ženiete do extrému.
DFI je buď Infinity alebo Lanparty NF2 Ultra-B, tá prvá je osekaná verzia tej druhej. Tá druhá je absolútna špička na Socket A a nič sa na ňu nechytá. Ale má to háčik - nedovážala sa do celej EU, takže ak ste to nekúpili v USA alebo v Číne ;D tak máte smolu, inde ju už nezoženiete, a už sa aj tak nevyrába. Pôvodne som ju chce kúpiť ale nikde nebola.
Abit, AN7 je nástupca NF7-S, takže je to zhruba narovnako. o tom že čo má AN7 navyše som písal o pár príspevkov hore. Je to podobne ako s Asus A7N8X E Deluxe a A7N8X Deluxe, líši sa to v pár detailoch ale je to v princípe tá istá doska. Akurát že tá novšia je troška viac vychytaná. Všimol som si že NF7 a NF7-S má dosť ľudí tu na CZ fóre, takže má tomu zodpovedajúci "image". AN7 určite nemá toľko veľa ľudí, preto všetci odporúčajú NF7-S aj keď je to starší model.