nějaká GK nebo tak něco? spíš bych to viděl že budeš mít 1,7
16oo už nejsou moc k sehnání
Printable View
nějaká GK nebo tak něco? spíš bych to viděl že budeš mít 1,7
16oo už nejsou moc k sehnání
prave ze je to 1.6 ale bez nejakej grafiky len integrac ale aj tak je celkom v pohode slape vyborne si myslim ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
už ho máš?? s tím značením P4M jsi nejak uletěl že jo?
preco uletel :idea: btw celkom to stiha aj 3D skusal som AOE 3 v 1280x800 a ide to celkom svizne samo nie na full detaily ale aj tak vyzera to cool :-) ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
není to nahodou pentum Mobile?
nebo mobile pentium 4? jde o dva hodne odlišný cpu
je to dothan Pentium M ;D jasne my fault ziadne P4
me to bylo hned jasný 8-)
neviete niekto ci amd mobile sempron 3000+ 128 kb cache na 1.8 GHz je rychlejsi ako dothan Pentium M 1600 GHz 2 MB cache :?: ;D
Pokud se ptas na "rychlost", tak frekveci o 200MHz.... :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal oso
Pokud se ptas na vykon, tak musis specifikovat v cem, tam kde se projevi daaaleko vetsi cache, bude rozhodne vykonnejsi P-M.
A obecne - do notasu je P-M dle myho nazoru daleko vyhodnejsi volbou - vysoky vykon, nizky prikon (mensi tepelne vyzarovani), podpora speedstepu atd atd., proste do notasu je rozhodne lepsi volbou P-M 1.6GHz 2MB cache Dothan nez sempron 3000+ 128 kb cache... :lol:
Souhlas, pokud nebudeš brát v potaz Turion :wink:Citace:
Původně odeslal tiktak
ptal se na sempron 3000+ :)Citace:
Původně odeslal sofokless
jinak samozrejme chapu, ze napr. tvoje "nacpany" ferrari bude rozhodne ve vestsine faktoru vykonejsi, nez vetsina P-M.... :lol: :lol:
mate niekto skusenosti s taktovanim pentia M cez clockgen :?: nasiel som tam verziu pre intel 855 gm dala by sa pouzit aj na 915 (alviso) :?: :?
Já vim, četl jsem to :wink:Citace:
Původně odeslal tiktak
Jen mi přišlo líto, že každý srovnává P-M a sempron. Ve hře je i Turion a je cenově dostupný... proto jsem to psal ;D