Ta noha je z cireho povrchu ?
Neodrazi se v tom treba lustr nebo diody od modemu apod ?
Printable View
Ta noha je z cireho povrchu ?
Neodrazi se v tom treba lustr nebo diody od modemu apod ?
Magictune je opravdu divnej soft, na Samsungu 193P mě zlobil taky. Já ho po startu nepouštim, mám ho na ploše a spustím jen když je třeba (což je vyjímečně, LCD jsem na začátku poladil a protože udržuju v pokoji stále cca stejné světelné podmínky, tak už nepotřebuju nic nastavovat).
Další problém je linux, tam jste nahraný úplně.
970P je velmi dobrý LCD, ale uvažoval bych i o Eizu S1910, ten cenový rozdíl už není moc velký (cca necelý 3k) a S1910 je lepší a podle mojeho subjektivního srovnání výrazně. Především lepší podsvícení, kontrast je také lepší i přesto, že má být na obou stejný a větší možnosti nastavení + 10bit zpracování barev. Konečně jsem měl možnost testnout 970P na chvíli doma, kde používám S1910 (a měl jsem je zapojený současně a mohl porovnávat). Neměl jsem ho na moc dlouho, takže jsem nestihl více srovnat odezvu, ale zdále se mi cca na stejný úrovni (i přes nižší odezvu udávanou u 970P).
Sám jsem se předtím rozhodoval mezi 970P a S1910 bez přímého srovnání, takže jsem si nebyl jistý, zda ten cenový rozdíl za to stojí. Teď můžu říct, že určitě ano.
Tak jsem dnes zkusil MT na MX440 co mam misto 9600XT ktera je KO. A nemam jediny problem. Naprosto nechapu. Ze by to nejak nechodilo ATI GPU?
Mně to chvili fungovalo na ATI X800GTO2, pak to občas seklo comp. Ale nastavil jsem si všechno co jsem potřeboval. Časem to už blblo, že ten program ani nenaběhl a byl nutný reset. Totéž na 7800GTX a nyní X1900XT. Zkusil jsem to i přeinstalovat, dát všechno na defaut. Nic nepomohlo. Divný.
Prostě někdy to naběhne, stihnu něco nastavit a rychle to vypnu, než to brutálně zadrbne PC a pomůže jen reset.
Je to nejake divne. Ja jsem si myslel ze je to tim ze panel musi ovladat SW pred kabel ale vidim ze to dela i na jinych monitorech takze problem v SW
Ja mam na pribalenom CDcku verziu MT3, ktora mi padala. Stiahol som si z webu samsungu MT4 a uz je to ok. Sice pisu, ze MT4 je len pre nejake dva modely, ale v pohode slape aj na inych modeloch. Mozete vyskusat.
Taky jsem to zkusil. Myslím, že ta je určená pro nějaké širokoúhlé LCD. Poprvé vše fungovalo ale taky se občas kousne.Citace:
Původně odeslal Comby
zdravíčko..
Dotázek pro majitele tohoto LCD..mám ho už necelej rok a to čeho sem se bál přišlo. Rameno už panel neudrží a prostě to klesne až dolů..koukal sem že tam jde oddělat ten plast ale nic kloudnýho sem nenašel..Jde mi o to jestli to poslat na reklamaci /což nechcu páč nemám náhradu/ nebo to nějakej kutil už řešil :)..díky za všechny nápady..
Edit - sem si nevšiml že je to v nákupní poradně ale se tu něco řešilo tak to doufám nebude vadit...