Ještě když jsem ho dnes zapojoval vůbec se nejdřív nechtěl rozjet, pořád v něm cukalo a klepalo a nic, rozjel se snad až na desátej pokus a to jsem se ho musel jinak otočit,.Citace:
Původně odeslal Matess
Printable View
Ještě když jsem ho dnes zapojoval vůbec se nejdřív nechtěl rozjet, pořád v něm cukalo a klepalo a nic, rozjel se snad až na desátej pokus a to jsem se ho musel jinak otočit,.Citace:
Původně odeslal Matess
Já jsem se koukal do HD Tune i do SpeedFanu a u mýho Seagateu mám ve SMARTu toto:
http://img272.imageshack.us/img272/5...50823as1ih.png
Je to vážné? Je na ten HDD spolehnutí? Je to důvod k reklamaci? Co to prostě znamená. Dočetl jsem se, že "spin retry count" jsou jakési pokusy o roztočení, ale na druhém disku mám hodnoty 253; 253; 51; 0 a tam se to tváři, že je vše OK - je to Samsung....
20445x spomenuta vec ... seagate ma v SMARToch kraviny na entu :) aj keby ta to trapilo, dovod na reklamaciu to nebude
Vsak tam mas 100, najhorsia hodnota bola tiez 100 a raw hodnota je nula (ziadne opakovane pokusy) - takze s tym nie je ziadny problem.
To že má Seagate blbiny jsem už taky "zaslechl". Hodnoty "100" a "0" se skutečně zdají v normě... Proč mi teda tyto hodnoty jak HD Tune, tak SpeedFan označuje jako špatné.... nechápu