ja som v piatok bral v zilinskej 1700+ a mali tam presilu JIUHB, tohtorocnych, velku presilu, takze to vyzera skvele, vivat AMD
Printable View
ja som v piatok bral v zilinskej 1700+ a mali tam presilu JIUHB, tohtorocnych, velku presilu, takze to vyzera skvele, vivat AMD
v agemu uz iba SAME jiucb !! nic ine.
Dneska rano som bol v Libre a podla slov predajcu som bral posledny 1700+ JIUHB ;D
Ale, ze dalsia varka dojde v utorok vecer, takze predpokladam, ze v stredu budu opat. Ake to ale budu serie, to neviem.
AIUHB ???
Tak to by som mohol...
hehee ,... tak ked budu "A" ..tak len daj vediet
ale co to ;) PiT nam podlahol davovemu sialenstvu a presedla z Tulena na "Plnokrvnika" ;D ;)Citace:
Původně odeslal PiT
Tak to teda neviem ako to majú zariadené... Vo štvrtok poobede mali posledných 15 kusov, z toho som bral jeden ja... Ako mohli mať v piatok 20? ???Citace:
Původně odeslal NOD
Bol som kupovat sietove kable a este neake blbosticky a pri tej prilezitosti mi to nedalo sa opytat ved ked som uz raz tam?Preeco by som mal klamat?Citace:
Původně odeslal LtK
Marcelino: no po napaleni 9100vkoveho Biosu do VGA mam v 3DM2k1SEb330 nieco tesne cez 10.000b :wink: wXP_SP1, Catalyst3.0+DX8.1b
...k tym pametiam, radsej kup tie 333MHz CAS2,5, alebo ak mas prachy tak rovno 400MHz ;)
Zeby PiT si kupil miesto Monaca novz proc+vsedko ;D {sa mi nezda to skorej kupil dakomu inemu :wink: }
Kde teraz maju v SR JIUHB alebo JIUGB ...libra uz ma ?
to nikto nebol 2 dni v Libre ani Ageme ??? :evil: sa mi nechce verit .urwa... potrebujem Tb B0! surne! som dnes strelil procak aj s doskou, ddr a grafikou...
sak som pisal ..B0 maju v ageme ale iba JUICB ..mozno uz maju ine ja mam info z utorka.
KOUKÁM , ŽE ZA CHVILU TU BUDE VĚTŠINA LIDÍ JIUHB POZITIVNÍ ;D
kua len ja ju nemozem zohnat ?! WTF !!
ASI TO CHCE MÍT NEJAKY DOBRY KONTAKT...
Ja som nepovedal, že klameš... Možno si to s tým počtom vymýšlajú oni... Volal som im a chceli vedieť koľko ich zoberiem, bo majú iba 15 kusov...Citace:
Původně odeslal NOD
Možno dostali vo štvrtok večer nejakú extra dodávku nových... Alebo ich mali zarezervované a budúci majiteľ si po nich neprišiel...
jupiii, troska ti zvysim motivaciu - moj 1700+JUIHB ide sice pri 1,7V ako 2GHz stabilne (aj v Prime95) no vdaka novemu Beta BIOS-u mojej dosky uz sa hlasi korektne ako 2400+ a kedze uz konecne funguje aj nastavenie vyssej FSB ako 133 , tak som tam hned fukol FSB 140 co je 15x140=2,1GHz a teda XP2600+ 8) - na stabilny chod Prime95 som ale musel zvysit voltaz az na 1,8V - ale stale to svojim utra tichym chladenim vpohode uchladim... 8)
...vyssie som uz neskusal,pretoze som musel ist spat a ten "novy" Beta BIOS rozozna max len XP2600+ ... takze na napis XP2700+ si 2800+ sa nemozem tesit :(
uff..no nesom z BA ..tak hadam to dobre dopadnie a nieako vybavim dobry kusok. Prajem si vela stastia :)) :lol:
prave som prisiel z agemu, mam jiuhb 1700xp - no uz sa tesim na padla ;D ;D ;D ;D ;D
AKU mas seriu?Citace:
Původně odeslal tanigor
Tak jsem konečně obdržel základovku od Epoxu - pravého partnera XP 1700 B0.
Hned jsem to trošku polechtal...zahořuji nastavení v podpisu. Jenom pamětem jsem musel zvednout napětí na 2.7 - přece jenom to jsou původně CL 2,5 paměti...
Jinak procák šlape skvěle 8-)
vcera vecer (utorok) mali v Libre hnede JIUHB...