Ne, ale driv jsem to normalne pouzival, mel jsem dva takovyhle vetracky a mezi nima rad.. ;D napajel jsem to samostatnym AT 200W pasivne chalzenym Compaq zdrojem.. ;DCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Printable View
Ne, ale driv jsem to normalne pouzival, mel jsem dva takovyhle vetracky a mezi nima rad.. ;D napajel jsem to samostatnym AT 200W pasivne chalzenym Compaq zdrojem.. ;DCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Já měl kámoše, co si bouchnul dvě ocelový 120ky do bočnice... Když to zapnul, šla sice teplota o 4-5, někdy i 8 stupňů dolů, ale ten bordel... Znělo to jako taková ta hlučnější ventilace ve sprše :)
No ja byl presvedceny ze to chce na nejaky normalni zpusob vyuziti a ne tenhle tuzing, proto jsem hledal co nejschudnejsi reseni cena/vykon/hluk .... ja se smichy asi pocuram :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Kde uz jsem to ELEKTRONICKE TURBO videl ??? ;D :lol:
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
myslim si ze v aute mu nejakych 50 dBa nemoze vadit :)
Fazer: na brzde je odbrzdenejch ze v nizkejch otackach to dava asi 2-3kW na Fabi 1.4 MPi na maximalnim pak nic nebo zanedbatelny mnozstvi asi 0.5kW. Ja nerikam, ze to neni votuzerstvi a nerikam, ze si to dam do auta :D, ciste dotaz kdyz oni to prodavaj za 8K tak kolik je vyrobni hodnota kdyz vemes nakou podobny turbinu a ten plast okolo uz je bezcenej :).
takovejhle vykon na 12V nesezenes ani nahodou. jinak mrkni na www.elektrodesign.cz
Ja sem zatim nakouk tak na oko maj tam tech vetraku moc nevim jakej by se mi hodil musim to prostudovat uvidi se. No jako urcite se to delat musi, zkusim nekde ty letadla bo neco tak, je to takova mala turbina jako kdyz nemci umej 5000l/s tak to bude umet i naka jina firma, ktera se zabejva timhle.
Nekdo tu rikal, ze se da dat vic vetraku za sebe, ale to se mi nezda prutok se pak scita? ja bych rek ze ne. Ciste tak z prvniho logickyho pohledu.
Jako že 3x1000 CFM ZA SEBOU rovná se 3000 CFM? Tak to ani omylem...Citace:
Původně odeslal pulec7
Ja jsem ti na prvni strane navrhoval pouziti vice vetraku, ale zaprve jsem nemyslel dat je za sebe a zadruhe to bylo jeste v dobe kdy jsem byl presvedceny ze chces akorat poradne profouknout treba case (CUBE). Tim ze bys dal do bocnice 3 fany (vedle sebe :!: ) bys toho prutoku dosahl.
Ale jinak se divim ze tohle porad resite, myslim ze prinosnejsi by bylo nejak zbastlit naporovy system sani jako je u motorek RAM nebo SRAD (suzuki ram air direct)
Naporovy sani ROZHODNE ZKUSIT!!!! Jestli je to na nejakou Skodku 120 apodobne, tak vim ze kluci od nas zkouseli vysavac a nekdo to naporovy sani (prej stacilo bez trubky, jenom aby normalni sani salo studenej vzduch zvenka a rozdil byl lehce citit...)...