Pres USB ti to rychleji nez cca 23MB/s nepojede, nehlede na "uzasne" pristupove doby...
Printable View
Pres USB ti to rychleji nez cca 23MB/s nepojede, nehlede na "uzasne" pristupove doby...
no ted jsem nasel jedno co ma 85MB/s 32GB za 1700kc :D
Pokud myslis ten Kingston z jinyho threadu, tak USB 3.0 zrovna moc rozsirene jeste neni, to uz spise eSATA.
yes, no nevim proc to cpou pod usb3.0 kdyz specifikace usb2.o ma byt pres 400MB/s.... takze si myslim, ze to bude uplne stejne fachat na desce s usb2 vidim to jen jako marketing...
myslis jako usb > esata?
Teoreticka rychlost je jedna vec (480Mbps - prosim opet nemotat MB a Mb), praxe druha. Teoreticky maximum diky sdileni sbernice, prerusenim apod. lehce pres 30MBps, ale prenosovou rychlost u Mass Storage zarizeni jsem nevidel nikde vic jak tech 23MBps.
pardon s temi MB jsem ujel Mb samozrejme, jaky tedy v tomhle pripade je rozdil s usb3?
Teoreticka rychlost 5Gb, uvadi se ze je cca 10x rychlejsi nez USB 2.0, coz se soucasnymi disky zatim nedosahnes.
I kdyz hlavni limit dnes bude jeste vykon radicu USB 3.0, o radicich v rameccich na disky nebo flashkach nemluve.
melo by nejaky smysl delat konverzi z usb na e-sata?