No uz si davam dnes kupovat JUG/HB 8) takze som v klude.Citace:
Původně odeslal Deviant
BTW: som skusal aj 1.9V, len tak pre info, ale to uz je moc silne kafe.
Printable View
No uz si davam dnes kupovat JUG/HB 8) takze som v klude.Citace:
Původně odeslal Deviant
BTW: som skusal aj 1.9V, len tak pre info, ale to uz je moc silne kafe.
podle speedfan a hw monitor mám stejně 1.78-1.79 na místo 1.85V,takže v poho.Citace:
Původně odeslal Deviant
taky rozdiel napeti ale nie je kompliment pre zdroj ...Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Alebo pre mobo...Citace:
Původně odeslal Deviant
Ukazuje o 0.5V i na Solteku a ostatních Abit deskách.Nevím jak ostatní a nevadí mi to vůbec :) radši méně než více :)
no nie si sam: moja doska tiez po nastaveni 1,85V potom v BIOS-e a nasledne v detekcnych softoch ukaze 1,91V - toto robila aj moja starsia doska Chaintech...
Čau Cartmane-mam problém s frekvencí 166 MHz FSB / PCI 33 MHz, mělo by se to nastavovat DIP přepínačema na desce-mam taky SL-75DRV5 ,ale nějak mi to nefachčí.Funguje ti to???
Pro ostatní- mam 1700+ JIUHB 0251XPMW(nebo tak nějak) a zatim mi jde na 12,5X164= 2400+ při 1,7 V na Titanu D5TB(TC)-teplota v Primu 60 stupínků-měřeno diodou uvnitř proc.,víc to zatim nejde kvůli vyskoý frekvenci AGP + PCI (nějak mi nefachčí dělitel 1/5) -asi teďka zkusim přemapovat násobiče,aby to šlo vejš.
AMD RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
musis v biosu nastavit "use freqvenci": default (NE LINEAR!).
To jsem udělal-pořád nic, paměti jsem zkoušel na 133 i 166-pořád nic......Co s tim ?
2SECRET_AGENT_BOND - mám tuhle desku už dost dlouho a myslím si, že 166/33 nejde zprovoznit. Je to sice tak jak píše Ondra, ale bohužel to nefunguje. Měl jsem odemčenej XP2000+ a na FSB166 to neběželo nikdy. I nová Sandra2003 psala PCI/FSB:1/4.
nemyslim ze to v delici nebot pokud ti jede 160... tak 166 uz nezvlada deska...
Mmo jine jedu tak jak mam v podpisu a SANDRA mi pise taky 1/4... Sandra SUCKs....
Jen se chci zeptat kolik je unosna teplota pro ty 13 procesory ??? mam kolem 50 je to ok ??? dik za odpoved ... hlavne me zajima maximum... teda rozumny.... ???
to ukazovanie teploty je tak nepresne, ze ti moze byt sumafuk ci ti ukazuje 40°C alebo 60°C - Hlavne je ze system je dlhodobo STABILNY 8)
ale tusim, ze niektore z AMD cok maju max. povolenu teplotu 90°C a niektore len 80°C ... ci tak nejako - treba pozriet do datasheetov priamo na stranky AMD ... 8)
Taky me to dava min a Halen je na tom podobne, vykyvy jsou udajne zpusobeny stabilizatory na mobos a je to bezny. Na Palomino 1600@2100+ je bohuzel 1.85 resp. 1.78-79V malo, takze uvidim jak to pojede s TB_B, snad chytnu dobrou serii i kus... :-)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Já jsem svuj taktnul na 2220 MHz (148 x 15) při 1,775 V. Vejš ani ťuk, musím už si konečně sehnat ty rychlejší paměti 8-)
Teplota se mi při zátěži pohybuje okolo 63 C.
Nevim k čemu to testovat v Prime95 když žádna aplikace kterou využívám mi nepadá :) Ale i tak ho zkusím.
Prajem vela stastia. Uz by si ho mal konecne kupit. Dva pokusy selhali vratane mojho :o ;D Good LuckCitace:
Původně odeslal usuall
Yo a Ty si kup nieco ine ako GF2MX 8) A neboj, ten JUIHB asi nebude treba ;)Citace:
Původně odeslal Jan
Pri cenach Tb-bredov od AMD nieke strata az tak velka (draha) ako u 3ghz PIVA :-o
Takze ak nahodov odide kupite iny, zrejme aj lepsiu seriu+ zas lacnejsie :wink:
no jo, ThB 1700+ somkupil za 2580Sk s DPH a slape ako 2400+ (a dovolim si tvrdit , ze ma rezervu, pretoze idem iba na 1,7V a aj to len preto, ze menej ako 1,65V (co som ale este neskusal) moja stara doska neda) no a ten 2400+ stoji okolo 9000Sk s DPH ... takze super uspora 8) ... ak pojde ako 2600+ - co uz je 12tis. , tak to bude ste krajsie... - a vobec - setko v doske SocketA s cipsetom KT133A - co sa vyraba uz tusim dobre 2 roky...
Myslim, ze Intel nema pre ludi ako ja co ponuknut ... 8)
TAK tak.. Ja mam svoj natakteny na 2700+ ktory stoji 18k a tak si hovorim ze je to dost fpohode mat 18kilovy procak za 2700Sk nie ??
Jak jsi na tom se stabilitou ?Citace:
Původně odeslal cox
Prime to projede jak dlouho.
Ja to mam zatim na 2 GHz - 1.675 V (na 1.65V to hodi v prime po 10 minutach chybu)
Zkousel jsem 1.725 V na 2100 Mhz a v oknech vydrzi v pohode i testy ,ale prime hned hlasi chybu.
Dneska budu mit novou bednu se zdrojem a zkusim jit s napetim vys.
Nepamatujes si na kolik ti to jelo treba pri 1.65 V , 1.7 V ?
Diky Zizi
Tak mam to na 1.8V teraz prave kvoli stabilite. Ale inak stabilita je 100% az na Prime95 ktory mi po 5 minutach hadze chyby ale inak setko ostatne frci jak hodinky. Este ani raz mi nic neztuhlo ani raz neresetlo ani ziadne ine problemi. 3DMark01 aj 20krat CPU Burn fpoho A Stbility test tiez.Tak az na ten PRime95 je to 100%. A neviem preco ten Prim95 hadze tie chyby ale urcite kvoli tomu to nedam nizsie ked mi setko ostatne slape jak hodinky.Citace:
Původně odeslal Zizi
2 CoX no ja nevim me kdyz nevydrzi Prime vic jak aspon 15 minut tak je to spatny. Na beznou praci to muze bejt stabilni, ale to je jen zdani. nevim pro me je hranice aspon 15 minut Prime pokud to vydrzi prvnich 15 minut tak to vetsinou vydrzi i 5 hodin
Hmmm ja totiz ted fakt dam na to prime95.
Tam se pozna uz drobna chyba.A je to lepsi nez aby se to resetovalo natvrdo.
Ale COX verim ze to mas ve vsem ostatnim stabilni.
Mne se to chova taky tak.
Mne to na 2100 MHz pri 1.725 V taky v pohode projelo 3 dmark a ostatni testy ,ale prime hned hlasilo hardwarovou chybu....
Kdovi cim to je...
Zizi