spechat kvuli tomu, abych stihl 5 prednasek u Microsoftu se nevyplati :lol:Citace:
Původně odeslal Rob
Printable View
spechat kvuli tomu, abych stihl 5 prednasek u Microsoftu se nevyplati :lol:Citace:
Původně odeslal Rob
2Gabo: Ak by si tie v strede nepouzival tak ix od Teba kupim :wink:
Ja ich pouzivam na druhy kanal na CD ROmky...su dlhe takze su vhodne. AKASA su kratsie...ale mozno casom dokupim dlhsi AKASA na Cd rom a cierne predam..
Chcem sa spytat, co by ste odporucili mne:
Mam dve IDE zariadenia - kazde na samostatnom kabli - dlzka kabla by mi stacila cca max 20cm.
Dalsie dva HDD samozrejme zasa kazdy na samostatnom kabli - v tomto pripade by stacilo max cca 15 cm.
Kupovat 4 gulate IDE kable je financne dost narocne, nehladiac na to ze su moc dlhe a este k tomu SLAVE konektory len zavadzaju a su nevyuzite.
Viem, predavaju sa aj gulate IDE bez SLAVE konektorov, ale u nas nie. :(
Sak ti to vravim. Urob si ich sam a hotovo. Usetris ;)Citace:
Původně odeslal Giger
No, ja by som skor potreboval nieco taketo:
http://www.kustompcs.co.uk/images/cable/singleideb.jpg
Dlzka 25 cm, to by sa este dalo... ;D
No, az na to, ze som ix zatial na SK nenasiel... :(
Obavam sa,ze tak skoro ani nenajdeme... :roll:
Ece, ze sa neodstahovali ceski bratia a ix TNTrade ;D
Skoda, ze ix slovak TNTrade nema v ponuke :(
Ked som volal par krat do TNTrade Slovensko a pytal sa na nejaky tovar ktory predava TNTrade CZ, tak mi povedali, ze nie je problem hocico objednat a dodat aj na Slovensko. Myslim, ze je to logicke. Oni len vsetko neobjednavaju preto, lebo by im to potom stalo v sklade. (asi :( )
OKi, to som aj dufal iba sa mi nexcelo vyvolavat do BB. Do Brna mam 100kilo a ked tam idem tak tam aj nakupim ostatne veci, pretoze dat 100Sk za dobierku z BB alebo 260Sk za UPS ma uz nebavi 8)
ja mam ty uprostred - manhattan a buzirka zatim drzi :) mam je jen 14 dni ;)
A kde si ix kupil???+cena
Cena ak sa dobre pametam bola na Invexe 180 Ceskych (ak sa dobre pametam ;) )
Krup s. r. o. nebo tak nejak z prahy za 175,- 60cm a 230,- 90cm bez dphCitace:
Původně odeslal usuall
V elektru pro elektrikáře ......... ne tam kde prodávají HiFi a TV, ale jističe, kabely a podobný věci. Použil jsem ji na svoje plochý kabely a je to ideální. Kabely jsem nejprve poskládal a pak omotal. Nemá to chybu a nic to nestojí, hlavně se tím eliminuje jakékoliv poškození při řezání a oddělování jednotlivých žil od sebe. A hlavně se to dá použít i na napajecí kabely .... a když k tomu přimotáte ještě silnej CU drát, tak se to dá i různě formovat - tvarovat ... o víkendu snad udělám nějaký fotky, ale myslím, že stejně každej ví o co jde ....Citace:
Původně odeslal xammax
Moje prve kable boli tiez zlozene a omotane izolacnou paskou :-D Ale toto riesenie ma velmi neuspokojilo a tak som sa dal do buzirkovych. A ked uz aj nejaky kabel skazis nie je to zas tak vela love za novy...Citace:
V elektru pro elektrikáře ......... ne tam kde prodávají HiFi a TV, ale jističe, kabely a podobný věci. Použil jsem ji na svoje plochý kabely a je to ideální. Kabely jsem nejprve poskládal a pak omotal. Nemá to chybu a nic to nestojí, hlavně se tím eliminuje jakékoliv poškození při řezání a oddělování jednotlivých žil od sebe. A hlavně se to dá použít i na napajecí kabely .... a když k tomu přimotáte ještě silnej CU drát, tak se to dá i různě formovat - tvarovat ... o víkendu snad udělám nějaký fotky, ale myslím, že stejně každej ví o co jde ....
Jenže já nemluvil o IZOLAČNÍ PÁSCE člověče. je to takovej plastikovej had na omotání čehokoliv .....Citace:
Původně odeslal Quillin
O lepiacej izolacnej paske si hovoril ?
Jenže já nemluvil o IZOLAČNÍ PÁSCE člověče. je to takovej plastikovej had na omotání čehokoliv .....[/quote]
Sak viem co je izolacna paska a co je plastikovy had na omotanie cohokolvek. Tanner z tohto fora nim ma obmotane kable. [url]http://tanner.wz.cz
2GABO: ano, moje prve gulate kable boli iba poskladane a omotane lepiacou izolacnou paskou ;D