Citace:
Původně odeslal aquadust
standard SATAII povoluje radicu preniest teoreticky az 3gb/s avsak ako je vo zvyku u diskacov 1kB nie je 1024B ale 1000B preto je to 300MB/s a to je teoreticka hodnota ktoru je schopny v idelanych podmienkach SATAII radic pustit, avsak nic nie je idealne preto to nikdy tolko nebude a o to mi ide ze zbytocne zvysuju priepustnost ked technicke moznosti dnesnych diskov nedokazu s takou rychlostou pracovat, skor by som privital znizit u diskov pristupovky a zdokonalit NCQ
skutocny objavitel AMERIKY wov, 10bitove kodovanie na SATA? to som fakt urcite ani ja ani Eagle netusil :lol: ... zobud sa prosim a nesir tu svoje blitky po okoli, jednoducho mas dve rychlosti pre SATa 1,5 a 3,0 .. je na vyrobcovi co si vyberie :roll:
Citace:
Původně odeslal aquadust
presne o to mi ide ze PATA konci moralne ale zle to chapes, nebudem si kupovat novu socket A MB len koli radicu predsa alebo samotny pridavny radic do PCI za 800skk, to sa mi oplati kupit uz MB na athlon64 lenze to je pekna investicia este aj do zdroja, grafiky a o CPU ani nehovorim... kvalitnych 15tisic aspon za upgrade a to vsetko koli disku? hmm...
LOL namiesto radica sa ti oplati cely komp a potom ti je zrazu 15k moc? ty si nejaky schyzofrenicky clovece :) a celkom DOST ... PATA je technologicky aj moralne uz zopar rokov mimo, precitaj si prosim nieco o technologiach co prinasa SATA a potom tu dalej trep nieco o tom ako je PATA uplne rovnaka :roll: