-
2Ladis: Tak to jo, to s tebou souhlasim, ale takle jsi to rozhodne nenapsal, z toho jak si to napsal jsem jinak reagovat nemohl. Clovek se musi porad ucit, ale v tomhle se moc ucit nemusim, uz peknej par let DJjuju, mam za sebou Jecnou(elektro), ted studuju FEL, mam za sebou stavbu nekolika zesiku(i vlastni navrhy) a dokonce jsem navrhoval Emul Quadro, tak asi o stereu(resp. Quadru) neco znam. Priste svi odpovedi lepe specifikuj(pis presneji)....
...MIR? :o)
-
Jak říkám, asi si to špatně pochopil, ale já napsal toto: ".... zase tak úplně jednoduchý to není, je třeba dávat pozor na stejnou polaritu zapojení reproduktorů na ten zesík, aby vznikl správný stereo zvukový vjem."
S toho je snad jasné o co jde, nebo né?
Jinak dobrá, já budu "přesněji specifikovat" a ty zase pozorněji čti! a přemýšlej u toho.
-
Fajn polepsim se, ale proste z vety: ".... zase tak úplně jednoduchý to není, je třeba dávat pozor na stejnou polaritu zapojení reproduktorů na ten zesík, aby vznikl správný stereo zvukový vjem." nevyplyvalo(pro me) to co jsi napsal potom. Hlavne ze je vse vyreseno. :]
-
Když už je řeč o starejch bednách, tak bych se rád zeptal, jestli někdo nevíte jak se dá dostat do dřevěnejch lepenejch beden (bez pily), myslim jako jestli nejdou nějak rozlepit a zase slepit. Nebo jak se dá opravit takovej ten gumovej závěs na membránu, když je z půlky v p*. Mam starý německý bedny RTF a chtěl bych vyměnit basovej reprák, ale nemůžu se do nich dostat.
Jo a špatná polarita může vadit některejm výhybkám.