Původně odeslal MaTTo S
Takze dalsi problem .. mechaniku mam uz skoro pol roka no prva krat som skusal 16x VERBATIM DVD+aj-R , a mechanika pali .. dojde na 12,7x rychlost a buffer jej padne na 20percent a potom to stale ten buffer skace 20-80 a zacne spomalovat a zrychlovat tocenie media ... to trva tak 20 sekund co jej takto hrabe a potom poslednych 20 percent media pali asi tak ze jej lietaju rychlosti 4-6-8-10-8-4-6 atd. ,, to uz je buffer na 97 percent
skusal som viacero programov , uz asi 6 DVD medii , aby som vylucil zlu varku DVD tak som kupil 2 v uplne inom obchode a presne stale robi to iste 12,5-12,7 rychlostne pali , buffer zacne hentak blbnut a potom uz dokonci palenie media z poslednych sil .
Kvalita napalenia je super , na mediu nieje videt ani ziadna stopa po tom zrychlovani a spomalovani , ale ajtak by som rad palil 16x !!
READ BUFFER je stale 100 percent , CPU 15 percent .. secko stiha . Skusal som 2 verzie NERO , DVD DECRYPTER , ALCOHOL vsade to iste .FW 1.X6 ,mechanika cita normalne 16x takze v kabli problem nebude .
Uz som vylucil asi vsetko az na mechaniku samotnu .