Ten Aquastream, co tam je vsechno za vylepseni, ze bych si aspon neco skusil v 1046, hridelka tam je kovova? Nebo nevite jestli by nepomohlo dat ji kovovou? Mozna skusit vytvarovat lopatky, to by mohlo taky pomoct, ale jak je vytvarovat ?
Printable View
Ten Aquastream, co tam je vsechno za vylepseni, ze bych si aspon neco skusil v 1046, hridelka tam je kovova? Nebo nevite jestli by nepomohlo dat ji kovovou? Mozna skusit vytvarovat lopatky, to by mohlo taky pomoct, ale jak je vytvarovat ?
Ja som teraz kupil HPPS+ a nemozem si vynachvalit. Je to tiez modnuta 1046ka ako tu uz niekdo pisal. V def ma len o nieco mensi prietok ako 1048 a pritom je fakt tichucka. Dokonca sa da aj priamo nastavit vykon pumpy ale tym je samozrejme ruka v ruke aj hluk. Toto som zatial nekusal a ani nebudem, kedze prietok postacuje uplne vpohode.
Plně souhlasím. HPPS Plus 12V je asi v současnosti nej čerpadlo.
Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
jo chlapi dik za prispevky, od te doby do dopadlo uplne jinak, nakonec uz nejakou dobu mam Eheima 1048 z druhe ruky a hned sem tam musel menit osku (predchozi majitel o tom zrejme nemel ani paru, mozna se toho zbavil kvuli tomu rachotu, heh, jelikoz i vymezeni vule udelal ne na osce, ale na vnejsim vymezeni priruby vrtulky), ale libil by se mi ten waterchill, monitoring pod win, rizeni voltaze pod win jak vetrak a vykon lepsi nez HPPS, i kdyz cena 3000,-....no kdyz to berem ze je to i s expanzkou....mnjo az ji bude nekdo mit tak napiste vlastni dojmy
Co si tam dal namiesto tej osky? Respektive za co si ju vymenil?Citace:
Původně odeslal Jackin
radeji jsem koupil novou od Mercenauer ( www.eheim.cz a pak tel.cisla nekde najdes dal) asi za 92,- + posta....heh, tak sem radsi vzal dve aby se to vyplatilo, behem nekolika dni to bylo tady (asi 2 ale uz si to presne nepamatuji, kazdopadne to byl fofr)