Konečně po půl roce vyšel novej bios,včera jsem ho flashnul a zatím mě to po startu nepípalo.Trochu brzo to hodnotit,ale snad už to bude dobrý.
Printable View
Konečně po půl roce vyšel novej bios,včera jsem ho flashnul a zatím mě to po startu nepípalo.Trochu brzo to hodnotit,ale snad už to bude dobrý.
jj, taky mě to zatím nepíplo....
Me to pinani zacalo po 3 mesicich :evil: Pomohla vymena zdroje! :?
No většině lidí co to dělalo,tak hned od začátku a to bez ohledu na značku či výkon zdroje (jeden měl 420 W),takže problém byl v desce.Poslední bios to chválabohu účinně řeší,i když trochu hrubou silou.PC teď po startu vždy dvakrát jakoby nabíhá,podobně jako po opuštění biosu.Po updatu mě to pípalo jen 1* a to proto,že ve vypalovačce bylo špatně čitelný CD
a ono to roztáčelo divoce mechaniku.To v okamžiku startu je asi už velkej odběr.
Prosim te tedko jsem se koukal na stranky Abitu a asi spatne,protoze jsem tam nasel jen posledni bios z 2/11/2002 :? Kde bych nasel ten novej bios pls?Citace:
Původně odeslal jindros
napiš mail.Nechce se mě teď hledat na stránkách Abitu,jestli tam fakt není,tak ho stáhli kvůli nějaké chybě.Ale mě to jede na 100%.
lukas.volek@worldonline.cz !Diky :-)Citace:
Původně odeslal jindros
no ono se to dá najít i u mě na stránkách, a to tam ještě mám i modifikovanej bios se zlepšeným raidem...
Tady je stránky o desce BE7
a tady je přímo link na ten vylepšenej bios
Diky ;DCitace:
Původně odeslal herma
Tak aspoň to nemusím posílat,když tady je link.Ale dnes to opět pípalo,bezdůvodně.Takže 100% to bios neřeší,přesto dost velký zlepšení.
No mě už to fest dlouho nepíplo....
Tak jsem naflashoval novej bios a stejne to obcas pipne kurva jedna(asi tak 1 z 10 startu)a to jsem dal silnejsi zdro :roll:Citace:
Původně odeslal herma
Se nediv,když to máš tak přetaktovaný.Jen to nepřeháněj s voltáží,nebo ti odejde CPU do půl roku.
Uz ho mam pul roku na 1,7V a jede O.K :wink:Citace:
Původně odeslal jindros
to je vcelku dost jet na 2900MHz při 1.7V.... na míň voltů to nejde?
Jde ,ale protoze mi u tehle desky nejde menit Voltage v hodnotach,ale jen v % :evil: :evil: :evil: Tak jsem to proste zadratkoval napevno na 1,7 a nic nenastavuju.A je klid :wink:Citace:
Původně odeslal herma
Tak na 1,7 V je to jistá smrt,je to jen otázka času.Max. bezpečný je 1,625 V.
Nestras kamo.Nad 1,7V je to jista smrt!Citace:
Původně odeslal jindros
No ja jsem to vcera taky resil tu teplotu...
otevrel jsem case a proste vetrakem foukal na ruzna mista na desce.Zjistil jsemtak, ze to cidlo systemu je nalevo od procaku.Cesky receno uplne na ... protoze vsecko teplo z procaku jde na to cidlo.Jinak mam ji hned od vydani na trh,ale zatim je Ok a nepipa.Jo nekdy,ale to jen protoze si hraju s nastavenim v biosu a ramkam se to nastaveni obcas moc nelibi :o))) Nejsou to zadny dela...