průšvih je v tom, že zkusit jiný vyžaduje docela investici, páč to mám po celým baráku :-(Citace:
Původně odeslal killer05
Printable View
průšvih je v tom, že zkusit jiný vyžaduje docela investici, páč to mám po celým baráku :-(Citace:
Původně odeslal killer05
Nebo spis UTP testerem. Pokud to mas vsak daleko od sebe ty dva konce musis sehnat tester s nejakym pridavnym modulem do ktereho strcis druhy konec.
tak to bude průšvih č.2, páč neznám nikoho kdo by mi ho mohl půjčit a dávat za něj přes 500 kč kvůli jednomu testování se mi zdá moc. :-(Citace:
Původně odeslal jedik
No imho to bude tim Keriem, jake mas to vytizeni cpu?
keriem to asi nebude, psal jsem to již výše. Protože ikdyž ho uplně vypnu tak je to stejné. vytížení CPU je do 50% (je tam Celeron 2.4 GHz a na druhém kompu Duron 1.6 GHz - server běží na tím celeru)Citace:
Původně odeslal monsoon
Ono to, ze ho vypnes nekdy neznamena, ze nebezi. Me se stalo treba s Outpostem, ze mi kvuli nej neco nefungovalo. Tak jsem ho vypnul a nic(zadne procesy nebo sluzby nebezely) a pomohlo az jeho odinstalovani. Dodnes netusim proc.
ok, zkusím to večer odinstalovat a poté poreferuji jak to dopadlo. :wink:Citace:
Původně odeslal jedik
spravne, miril jsem tam kam jedik. Ja kdyz mel kerio, tak jsem na P4 2.4GHhz dal tak 5MB/s a bylo jedno jeslti spustene ci nikoli, az po odinstalovani to jelo bez problemu, ale taky cpu melo 100%. Ted mam stare kerio 2 a to je bez problemu.
Takze si myslim, nemasli vytizene cpu, tak to tim nebude, ale zkusit to muzes.
vyresil nekdo "jak změnit pakety na bajty v dialogu připojení k místní síti" ???
Tak to bohužel ne :( asi to bude fakt těma driverama. ;)Citace:
Původně odeslal Rutuf