Zizi: A to mas jeste dobrej kousek JIUCB serie.. ja mel blbej kousek a jel sem max. 1900MHz pri 1.7V. Nastesti sem ho prodal a koupil JIUHB a ted jedu 2166MHz 1.75V (no spis 1.725, obcas to totiz pada na 1.728V, podelanej zdroj, musim sehnat lepsi).
Printable View
Zizi: A to mas jeste dobrej kousek JIUCB serie.. ja mel blbej kousek a jel sem max. 1900MHz pri 1.7V. Nastesti sem ho prodal a koupil JIUHB a ted jedu 2166MHz 1.75V (no spis 1.725, obcas to totiz pada na 1.728V, podelanej zdroj, musim sehnat lepsi).
Citace:
Původně odeslal MaPa
Mne to taky pada ...taky zdroj nahouby...(200W) :o
ale uz mam objednany novou bednu
s 300 W zdrojem
Co pak da moja JUIHB????? ??? ??? ;D :-D :-D 8-) :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal usuall
POZOR !!! Na 13mikro Tehnologiu je prierazne napetie kedy mozte poskodit jadro CPU 1,85V takze max by som siel do 1,75V viac nie je to skoda CPU
super, takže 1,8V je v poho. 8)
btw. mam msi kt3 ultra 2 a kdyz mam 1.8v tak mi to haze 1.77v coz je pekne v p*ci. a to mam zdroj 400w :o a proste nevim čim to muze byt ze to tak ¨kolisa ...
ma s tim tady nekdo zkusenosti? ???
Máme a říká se tomu Microstar... :wink:Citace:
Původně odeslal P1T
Známej bug většiny MSI
mam AXDA 1700+ DUT3C 2088 MHz na 1,65V ale s fsb 133 ale 188 ide len do 1900 MHz, vyššie musím ísť na 166 a potom az na 133.
Tu piasali borci ze tomu davaju az do 1,8V no vyskusam.
Neni 13mikro technologie jako 13mikro technologie. Tohle mozna plati u P4, al ene u AMD. Uz sem tu nekde uvadel odkaz na PDF z AMD stranek, kde pisou neco v tom smyslu ze pouzivat napeti vyssi nez Vcore+0.5V muze dlouhodobe znehodnoti CPU nebo tak. AMD 13mikro technologie ma totiz sirsi brany na tranzistorech nez u Intelu, cili je potreba vyssi napeti abys ji prorazil. Ale zalezi na kazdym co si mysli ze je pro jeho CPU bezpecny :)Citace:
Původně odeslal Radox
Důležitý je hlavně to, co si myslí ten procák... :wink: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal MaPa
Default je 1,6V, takže +0,5V je 2,1V - hurá, jdu do něj narvat 2V... :lol: 8)
Vsak do nej i 2.1V pousteli recenzenti nekde zejo :) Procak nevodesel.. ale jak dlouho by vydrzelnikdo nevi :) Resp. sou lidi co do nej perou 2V a jedou porad nejspis (aspon podle overclockers.com databaze). A verim tomu, ze kdyby jim zacli nejak odchazet, ze by se o tom vedelo...Citace:
Původně odeslal Darth Maul
nekde tady na foru jsem četl ze MSi desky maji bug. Ten pry spočiva v tom ze např moje msi kt3 ultra2 nedokaze rozpoznat t-breda a dovoli menit vcore pouze +0.1v (1.7v).... tak se chci zeptat co je natom pravdy a jestli nekdo nevim co stim .... možna novy bios ale než se oni rozhybou tak už bude Barton ;D
Maule, ted cucim do tvyho signu...co se s tebou stalo nas overclockersky vudce, jen 2160MHz?? nejni to nejak malo? ;)