Re: Asus A8N-E + V temer nejde pretaktovat
mam A8N-deluxe a ten samy problem. nedostanu se pres fbs 240 pak se ukaze jen irq tabulka a blikajici kurzor.Mam Sata disky a je zajimavy kdyz sem zkousel obyc pata disk tak ten v pohode bootuje tak je asi problem se Sata disky + OC. jdu vyzkouset ten tip s flopynou jinak asi jinou desku :(
EDIT: tak s flopynou to neni, delaji to Sata disky,kdyz dam bootovat z PATA disku v pohode to nabehne jakykoliv fbs.
Citace:
Původně odeslal deathkiller
mam A8N-deluxe a ten samy problem. nedostanu se pres fbs 240 pak se ukaze jen irq tabulka a blikajici kurzor.Mam Sata disky a je zajimavy kdyz sem zkousel obyc pata disk tak ten v pohode bootuje tak je asi problem se Sata disky + OC. jdu vyzkouset ten tip s flopynou jinak asi jinou desku :(
a sata disky mas na 3/4 sata radici???
Citace:
Původně odeslal jcdenton12
a sata disky mas na 3/4 sata radici???
jj 3/4 mam. zkousel sem i 1/2 jestli to nahodou neni otoceny ale je to to samy.mozna je chyba v biosu ale sem zkousel 1013-1016 a delaji to vsechny.da se to vyresit bud koupenim pata disku na system a nebo vymenou desky
EDIT: zajimavy asi x10 nasobic nemaji Sata disky radi nebo je jina chybka protoze 300x9 jde ???
Nevíte co u týhle desky znamená 3× pípání hned po zapnutí a najede obraz...CMOS jsem zkoušel...v manuálu jsem to nějak nevyčetl...všechno jsem kontroloval a je zapojený dobře
viem:D
debilne vlozena grafika alebo RAMky
predpokladam grafiku
skus ju vybrat a vlozit znova, pokyvat s nou v slote, tlacit ju smerom ku CPU (hore)
ono sa to chyti
To bohužel nezabírá...trochu mám strach že je něco s deskou :-(
Citace:
Původně odeslal
Boin
To bohužel nezabírá...trochu mám strach že je něco s deskou :-(
tak tam pichni nejaku PCI grafiku ci to pojde
skus vybrat ramky a dat ich spat
jj ještě zkusím tu PCI...protože jsem tam zkoušel už 2×PCIe který fungujou...
EDIT: Tak jsem to zkoušel a bezvýsledně :-(
Citace:
Původně odeslal
Boin
jj ještě zkusím tu PCI...protože jsem tam zkoušel už 2×PCIe který fungujou...
EDIT: Tak jsem to zkoušel a bezvýsledně :-(
takze ani s PCI to nebezi?
do ktoreho PCI slotu si daval tu grafiku?
skus ju dat do toho stredneho
a ked das svoju pci-e x16 grafiku do toho pci-e x4, tak by mala fachcit tiez
skus
Dával jsem to do prvního PCI...myslím že druhý těžko pomůže.
Počkej ale ten PCI-e 4× je jakoby fyzicky poloviční oproti normálnímu to se mi tam moc nechce dávat...kdyby byl alespon "plnohodnotný"...
Taky je zvláštní, že už ani speaker napípá jako předtím stejně tak LEDky na case (stejné zapojení)...jen to naběhne a jakoby to jede naplno...že by pomalu umírala?
Citace:
Původně odeslal
Boin
Dával jsem to do prvního PCI...myslím že druhý těžko pomůže.
Počkej ale ten PCI-e 4× je jakoby fyzicky poloviční oproti normálnímu to se mi tam moc nechce dávat...kdyby byl alespon "plnohodnotný"...
Taky je zvláštní, že už ani speaker napípá jako předtím stejně tak LEDky na case (stejné zapojení)...jen to naběhne a jakoby to jede naplno...že by pomalu umírala?
v prvom PCI konektore mi takmer nic nefachci lebo je zdielany s USB radicom chipsetu (je to napisane aj v manualy) a zariadenie musi podporovat nejaky legasy/secondary netusim co, mozno nejaky pridavny radic by tam isiel ale VGA ani SAT karta mi tam nebezia
bud nebootne komp alebo to zmrzne alebo BSOD, v druhom a tretom co su nezdielane fachci vsetko bez problemu
ten PCI-e x4 je dost rychly a dost plnohodnotny
sam som chcvilku takto fachcil ked som mal velky chladic na CPU:o
este napis aku mas grafiku, ak mas nieco ako x1650 alebo podobne tak tam nebude ziaden prepad vykonu