fajn, poslu ti kdyztak adresu na mail
Printable View
fajn, poslu ti kdyztak adresu na mail
Tak tohle je pekne k smichu....ja mam IR prijimac za "pakatel" vasi ceny...dosah vic jak 7m (skoda jen ze se tam ten signal musi nekudy opticky dostat - ale sem tam se odrazi a funguje to taky...) - pouzivam girder - obsluha od winampu pres klavesnici, mys a hral sem na dlace k TV i QIIIA...
celkova cena pod 100,- jen je potreba mit IR DO (skousel sem 5 ruznych, vsechny OK -takze asi to de s jakymkoliv...)
Citace:
Původně odeslal Lukas L.
;D ;D
no, to mozna mas za 1/6 ceny, ale myslim, ze ti to pres nekolik sten nejde.... Pokud chces seden na zidli pred compem a ovladat ho takhle, tak neni rozdil, ale jinak.......
2Kebrdle - opravdu pres pet zdi to nejde - ale pochybuju, ze to od Ati jo....btw jestli je ti 12metru malo - tak uz nevim cim ovladas TV...proste sedim pred bednou a mackam cudliky, ne ???
nemusim sedet pred kompem - staci lezet v posteli a proste nekam namirit ovladac a ovladat - ten IR signal tam uz nejak doleti (mam v pokoji par zasklenych vytryn - takze odrazy sou bez problemu)....
no, ale kdyz te bude vic hrat u srdicka - ze sis koupil za x stovek DO od ATI - ja ti nebranim..... ;D ;D ;D ;D ;D
jak rikam - k smichu.......
Jenze pokud mas komp v jine mistnosti a chces se koukan na DVD prez televizi tak bys musel mit soustavu zrcadel ala Mumie ;D
ale jinak ti ten tvuj nijak neberu jen kazdej ma holt neco. Jeden cenu a druhej komfort.
A navic, vis jaka je to parada sedet na hazliku a pridavat si volume u svejch obl. MP3 ;D ;D 8)
OK - ja ti ten tvuj taky neberu - kazdy je stesti sveho strujcem - BTW dle geometrie bytu to u me neni problem - vubec :-D
comm : Prosimte kde ze to v Ostrave prodavaji?
V Alfe (marinske hory)Citace:
Původně odeslal tomcat
BTW: pres patro a par zdi to nefici, takze nic pro me :(
jj, moje rec ;DCitace:
Původně odeslal M@rlboro
No a chces se ho teda zbavit?Citace:
Původně odeslal comm
Prohledal jsem cely cenik,ale nevidim to tam. Muzes mi napsat jejich kod zbozi?Citace:
Původně odeslal comm
Takový dotaz : Dá se zprovoznit ovládání rádia (zvukovka soundforte a program např RADIATOR) ??
Jo a co používáte k ovládání mDVD ?? X10 RC ??
Citace:
Původně odeslal tombianski
Ja pouzivam na ovladani ten orig. soft od ATI+plug-iny, ale kdyz si stahnes nakej ten program (ted si nemuzu vzpomenout jak se menuje) tak muzes ovladat prej celkem cokoliv.
je to http://www.girder.nl/
Jo ale mám to první den a ten girder se mi zdál vcelku složitý. Ten X10RC jede s mDVD v pohodě. Ještě musím rozjet to rádio a jsem spokojenej (a ušetřil jsem za Hifi)
v sekci graf. karty je to hned prvni polozka !Citace:
Původně odeslal tomcat
Jinak ja sem ho mel jenom pujceny ....
Ten X10RC je fakt dobrý. I s rádiem jede bez problémů (program radiator). Teď ještě vyzkouším ten girder. Mimochodem X10RC s ním spolupracuje.
comm: no jo me tam zmatlo ze pisou ze je to pro graf.karty Hercules, tak jsem myslel ze to neni ono.
Kde sa da kupit ati remote control na Slovensku? Najlepsie v Kosiciach.
Je jedno aká grafika je v mašine? Asi hej. Totiž kamoš by si chcel tento ovládač kúpiť, ale má GF4MX440.
Jo je to jedno, já to mám u GF2MX
Nevite nekdo neco o te nove verzi Remote Wonder 2? Ma to nekdo? A kde to kdyztak koupit (tu novou i pripadne tu starou)?