Mám tuhle krasavici objednanou, taxem zvědav na benchmarky - podám pak zprávu... ;)
Printable View
Mám tuhle krasavici objednanou, taxem zvědav na benchmarky - podám pak zprávu... ;)
Mám pocit, že jedine Leadtek to trochu srazil ( cca 7800 + dph), jinak porad vsechno pres 8200 bez dphCitace:
Původně odeslal Masster
Lepsi nez 10-11k jak to bylo v rijnu :)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Kdyz na to prijde, X1800XL taky stavala jine penize a kdyz pomineme, ze nejsou, tak stojí celkem malo :)Citace:
Původně odeslal Masster
kluci,...prave sa mi podarilo cez burzu kupit za 10 000 slovenskych 7800GT Leadtek a je to delo...v 3Dmark05 da slusnych 7 900 bodov, samozrejme po taktnuti, jadro ide 465 stable a pamate na 1150.
no parada.
tak ta forsa je celkem oka
ticha
obraz vyborny
takty z 400/1000 @ zatim na 450/1250
tot asi vse
taky koukam po nejake GF 7800GT kdyby nejaka takto byla pac stavim pocal tak to vidim jako v dnesni dobe nejlepsi volbu lepsi jak nejaka X1800XL podle me
s tím si kušuj do ATI sekce :)Citace:
Původně odeslal smooot
no já zatím ještě testuju Gigabyte 7800GT a naprostá spokojenost. se stock chladičem se dá provozovat na 497/1180 (405/1000 def.) a po dokoupení všech potřebných propriet na trochu lepší chladící systém, očekávám ještě výrazné zlepšení :)
ty pameti by ti mely jet vejs, aspon na 1250. a s tim chlazenim bych rekl, ze je stock chladic naprosto supr ucinej, ale nechutne hlucnej. na tuhle kartu se spatne vybira chladic. mel jsem jednu dobu Primecooler PC-VGAHG1 AlCu jenze sel na reklamacku kvuli lozisku a cip pod nim topil 68°C a to ma byt ucinejsi nez Zalman VF700-AlCu, se stock chladicem jsem mel 60°C. uvazuju nad Silencerem 5 jenze se mi tam nevejde kvuli pasivu na cipsetu, takze vubec nevim jak to vyresit....Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
Proč by měl v ATi sekci chválit 7800GT???Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
popel na hlavu sypu si :) blbě jsem to přečetl. četl jsem ten závěr ... lepší je nějaká X1800XL (napsáno je: lepší jak ...) :) když ono jak to je bez háčků, bez teček, tak se v tom hůř orientuje.Citace:
Původně odeslal no-X
no já se spíš snažím vyhnat výš jádro. paměti ale stejně nebyly moc ochotné lízt přes 1230. jinak chlazení už mám vymyšlený. seženu pořádné pasivy, které pak nechám ofukovat 80 větřákem. i když výzva by byl nějaký WB. s tím by to jádro povyletělo po lehkém přidání napětí na pěknou cifřičku :) co se týká silencerů, nejsou moc dobrý. jsou tichý, ale nechladí moc dobře. když jsem je měl na 6800 Ultrách, chladily hůř než referenční chladiče. akorát byly tižší.Citace:
Původně odeslal pazda
Jak je to s vykonem vs 850XT PE? Je nekde nejake dobre srovnani vykonu?
Já měl X800GTO2 předělanou na X850XT a upgradoval jsem na 7800GT... celkový nárůst výkonu odhaduju na 20%, výsledky jednotlivých benchmarků můžu dodat na požádání...Citace:
Původně odeslal Neo
http://www.computerbase.de/artikel/h...cf-edition/15/Citace:
Původně odeslal Neo
Hele, není Ti to už trapné s tím účelovým vybíráním aplikací a testů ve prospěch ATi? Chápu Tvou hlubokou zatíženost, ale tady byl dotaz na objektivní porovnání, kterého jak se zdá vůbec nejsi schopen... :(Citace:
Původně odeslal no-X
??? To je link na recenzi s cca 15ti hrama každá ve čtyřech různých nastaveních. Je to myslím nejnovější článek, kde se obě dvě karty vyskytujou, takže je to srovnáváno na poměrně aktuálních ovladačích. Můžeš být trochu konkrétní a napsat, co se ti na té recenzi nezdá, nebo v čem je podle tebe tak účelově vybraná? Nechápu, proč mě napadáš.Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Omlouvám se, moje velká chyba - uviděl jsem první stranu té recenze s drtivou převahou ATI v Age Of Empires 3 a už jsem za tím viděl zase účelovou záležitost v kontextu Tvé kritiky 3DM06...Citace:
Původně odeslal no-X
Tohle je plně moje pochybení, sorry. :oops:
Nastesti to testili se Sample_8-203-3-060104a-029367E coz jsou 6.2 beta :)Citace:
Původně odeslal no-X
Doufam ze finalky budou jeste krapet lepsi :)
Citace:
Super to mne staci, objednal jsem si teda 7800GT a pro kolegu taky at v tom nejsem sam
Jj, sám jsem upgradoval za cca. 2000,- Kč a považuji to za dobrý výdaj... ;)Citace:
Původně odeslal Neo
Chápu a díky. Většinou články linkuju od herních testů, proto to začíná na AoE3. (Kdybych chtěl vzvedávat X850, nevybíral bych AoE3; s R4xx totiž některé efekty chybí, proto má lepší výkon. Demagog zas nejsem :-) ).Citace:
Tak jsem si poridil MSI 7800GTX-256MB.Za 6500 fungl nova a nerozbalena.Uz se nemuzu dockat az ji zapojim.Nema nekdo zkusenosti?Da se jeste trochu taktovat,nebo je ta karta uz na pokraji sveho potencialu?
Kde ji prodavaji za tuto cenu? Beru 2 do SLICitace:
Původně odeslal redevile
ja jsem ji koupil na ebay z pekingu,nejakej manik co dela ve skladu vyrobce nvidie jich par hodil na net,sice jsem cekal 10dni nez to priletelo,ale je to parada,za polovicku mit nabusenou grafarnu.Uz jsem mu psal,az budou dalsi,ze hned kupuju-za tu cenu vymenim i desku a vychutnam SLI.Kdyztak koupim vic a dohodnem se.
ok za tu cenu je to skoro zadara.........Citace:
Původně odeslal redevile