Ještě jeden dotázek, seženu ji někde za super cenu?
U nás ji maj v jedinym obchodě za 3300.-
Printable View
Ještě jeden dotázek, seženu ji někde za super cenu?
U nás ji maj v jedinym obchodě za 3300.-
V Libre ju majú za 3200 bez Depky ,dosť ma to sere lebo ja som za nu dal okolo 5000 :evil: ale zas mam rev1.1 ;D
Gigabyte sa vytiahli :o .Revizia 1.2 je totalne zabita :evil: . Nech ich slak trafi. Este ze som ju dal reklamovat (vobec nesla ani do biosu). Teraz urcite pojdem do Epoxu. ;D
koukni sem :-D :-DCitace:
Původně odeslal Millisx
>http://www.elap.cz/katalog/?what=k_p...7VAX00&bazar=1
ale neni new a ma 6 mesicu zaruku,ale je o 1000 levnejsi
No, asi si měl špatnej kousek, nikdo jiný si nestěžuje.Citace:
Původně odeslal Toxic
Zistil tu uy niekto ci ta doska ide na 200 s delickou 1/6?
2vyhul:
Mám ji zablokovanou.
Je ta firma spolehlivá??
uz jsem par veci koupil 3xMB,GK,HDD...tedka cekam az se objevi nejaky HDD..minule tam byl 4.6 za cca 600Kc..nebo GA GF2MX 400 32MB za 550KC..a zatim nebyl problem...s tou zarukou se musis divat co tam pisou koupil jsem tam MB a mel i 12 mesicu zaruku..na to ze je to jako bazar to deCitace:
Původně odeslal Millisx
Najviac ma stve, ze na rev. 1.2 chyba jeden dip. A uz je ta doska naprd. 8)Citace:
Původně odeslal Millisx
2VYHUL:
Thanx
jj za nicCitace:
Původně odeslal Millisx
Není úplně zabitá, měl jsi špatný kus! Netestoval jsi jich víc, tak na základě jedné zkušenosti nepiš takové věci. To bych mohl říct pak o každé desce, EPOX nevýjmaje.Citace:
Původně odeslal Toxic
Jinak ty vaše slavné EPoxy mají tam špatně nastavený southbridge i northbridge, že je to až hanba. V některých versích biosů tam bylo nastavení, které bylo horší, než u ECS :-D
Hoši, hoši, hoši - je vidět, že nečtete pořádně ani tohle forum o Via sadách.
O niekolko riadkov nižšie by ste našli moju tému o FSB 166 na GA 7VAX. Len zopakujem: rev 1.2 ma sice len 1 DIP na zmenu frekvencie, ale vedla su 2 prazdne pozicie. Tu vedla prepinaca som som zospodu spojil vodivym lakom (slo by to aj pajkovackou, ale zbohom zaruka ;-)) V pripade vazneho zajmu mam aj foto.
8)
Doska nabehne pri 133 procesore na 166. :-D Myslim ze starsie revizie mali nasobice len do 12,5 rev 1.2 ide do 22.
XP 1700+ B0 mi slape na 2600+ (2070 MHz - 11,5 x 180 a CPU +5%). :lol: Pri 200MHz stroj nenabehol ani pri nasobici 5. :?
pekne ti slape bohuzel diky tomu +5% +7,5% a +10% na v-core jsem ji dal behem par dni pryc :-( jinak dobra deska ale tohle me dostalo ale aspon jsem ji testnul :)Citace:
Původně odeslal Stanislav Jiroušek
Nadavam koli tomu chybajucemu dipu, chces snad tvrdit, ze rev. 1.2 je v pohode taka ista ako 1.1???? Spamataj sa. Ten chybajuci dip je od nich pekna rana pod pas.Citace:
Původně odeslal Spec
Citace:
Původně odeslal zap
ja myslim ze tech +10% vcore staci pri 1.6V to je cca 1.76V coz na T-Breda staci pac 1.8V je na 0.13m stejne moc takze jsem v klidu
+5% davalo1,72v +7,5% davalo okolo 1,85vCitace:
Původně odeslal vyhul
EDIT:napsal jsem co davala deska do cpu a pri jakym nastaveni bios f9 a f10
ja myslim ze tech +10% vcore staci pri 1.6V to je cca 1.76V coz na T-Breda staci pac 1.8V je na 0.13m stejne moc takze jsem v klidu[/quote]
+5% davalo1,72v +7,5% davalo okolo 1,85v
EDIT:napsal jsem co davala deska do cpu a pri jakym nastaveni bios f9 a f10[/quote]
nj,cece mas pravdu,ted jsem to zkusil a je to tak,ale me to nesere ja do toho stejne vic stavy nepoustim...apropo co new bïos F10 neresi i tohle??
+5% davalo1,72v +7,5% davalo okolo 1,85vCitace:
Původně odeslal vyhul
EDIT:napsal jsem co davala deska do cpu a pri jakym nastaveni bios f9 a f10[/quote]
nj,cece mas pravdu,ted jsem to zkusil a je to tak,ale me to nesere ja do toho stejne vic stavy nepoustim...apropo co new bïos F10 neresi i tohle??[/quote]
s f10 se to zdalo stejne +/-
Mám Gigabyte 7VAXP kupovanou někdy loni v září za cca 4100 s DPH v Elapu.Jedu revizi BIOSu F9 ,teďka dali před pár dny na oficiální stránky F11 s podporou Bartona do 3000+ .Ještě jsem ji netestnul,ale zdá se mi že jak tak koukám deska je to sice solidní(hlavně v době kdy jsem ji kupoval byla díky ceně a množství portů dobrá- Epox v té době asi moc chlastal a nabízel jen odladěnou a předraženou KT333).Jak tak koukám nikdo se sní ale nedostal(beru i klony VAX a ultraVAXP) přez cca 175MHz(jedna vyjímka se 180MHz,tu sice je....).Sice jsem ještě nečeknul www.viaarena.com kde mi dost pomohly s dotazy ve foru přímo pro Gigabyte... .Zkraje jsem sice dostal vadnou desku(nenaběhla,ale to se stává všem výrobcům),ale výměna/reklamačka a vše v pohodě.Tehdy v říjnu jsem udělal pokus(jasně mám ji i stím modrým switchem,pač nejsem blbej a vím co kupuji.... ;D ) ji dát s mým XP1700 na 7*100 a jít pak s PCI kolem 36-37...tam se to kousalo...a tosamé na 133MHz a pak na 166...no prostě mi vylezlo že to nastavení v BIOSu může být klidně i milión,ale deska neumí víc jak 35-37MHz bus...leda by to bylo grafikou (paměti na cca 112MHz když jsou DDR333 jet musí/mají).Takže závěr je že spokojenost na 80% protože cena a porty plus slušná koncepce desky/značka až na to že nejdou vysoké FSB....i tak bych v té fdobě do ní šel znovu...dneska ale se divím že o ní někdo může uvažovat a kdákat o tom jestli může jít kolem 200MHz...ne nemůže,leda by udělali zázrak v BIOSu.....ale klidně si to testněte sami a dejte tam třeba 9*100MHz a zvyšujte si PCI na třeba +/-122 a pak to testněte jestli je to stabilní....komu to v testech Goldmemory/3Dmark2001SE/Prime95 plus pár dalších poběží v loopu cca 3hodiny či víc jak kdo chce tak své tvrzení beru zpět....ale asi ne...prostě kolem PCI 34-37MHz je to stopka... .
No tak ja mám iba 266 ramky ale bez problémov frčia na 175 Mhz a čo sa týka toho že tá doska nejde nad 180 nieje to pravda lebo ked som mal požičané 400 tak mi komp nabehol aj na 185 ale to už nedal procík -nechcem mu dávať viac ako +10% na Vcore
ja jsem to taky rozbehl na 187,185 ale pameti uz to jaksi nerozdejchaly
Citace:
Původně odeslal NOD
Dobre...a co zkusit tam dat zaklad 100MHz Bus a pak treba tech 118-126MHz sbernici...to da kolem 37-40MHz PCI taktovani a tam se ukaze jestli pak deska chodi korektne,jak ma a CPU i pameti to moc neovlivni... .
Pred 1700+ som mal 1900+Pal. a išiel na 143 pred odomknutím možno je to dané kusom ???Citace:
Původně odeslal Aldapo
No tak ja to testnu dam tam 9.5 *180/178 a to je 1710co mam tedka stim ze dam pripadne horsi casovani pameti... .