Pokud to neni fama. V tom pripade by ji stejne nesehnal.
Printable View
Pokud to neni fama. V tom pripade by ji stejne nesehnal.
A do CR se pri ani nedostane ... mozna jenom par kousku a ty nebudou zrovna levny :-(
ale jinak viz. http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17047
Stejne nema smysl nikdy kupovat zadnou novinku. Ses v roli betatestera a za tezky prachy.
fama ? tomu moc neverim ... ta karta nemela moc velkou sanci se dostat nahoru ... ta cena ji zrusila ... mozna kdyby stala 50% z planovany ceny ... ale takhle ne ... :-(Citace:
Původně odeslal Slusnak
No ja myslim, rekneme za 10 bez dane, s tichym chlazenim a doladenejma ovladacema - par lidi by si dalo rict.
t by se uz nejspis nekdo nasel ... ale porad musis uvazovat ze je tady porad Ati a R9700 .....Citace:
Původně odeslal Slusnak
To je jasny. Kdyz se dva perou, zakaznik se smeje :lol:
A o to jde ne?? :-D Jen jsem zvedav na nastupce FX :D
Nastupce R300 by taky nemusel byt tak spatnej.
http://www.cdr.cz/a/novinky#4590
Ted jsem to dal na ATI forum, co Atinaci na to. Zatim vesmes jasaji.
GeForce FX KONCI vyroba byla zastavena je to oficialny stanovisko Nvidie ma uz nejaky lepsi cipy.
to je sice z konkurencniho hlediska dobre, ze ma vic konkurenceschopne cipy => tlak na sniceni cen u ATI...
ale otazkou zustava, kdy ze ty cipy budou k dostani a za kolik?
Citace:
Původně odeslal Rabban
Unas zadlouho a zadraho. :evil:
A treba ani to ne :-( jak to dopadlo tedka .... proc by se to nemohlo opakovatCitace:
Původně odeslal Martyr-M
ne ze by mne moc vadilo ze Fx tady nebude ale vadi my ze vsecho ostatny maj v americe a az sitoho uzijoutak to prijde i do CR a jeste za nelitsky ceny :evil:
Tak holt pockas a koupis si to za pul roku az rok (podle penezenky). Stejne nema cenu kupovat uplny novinky, nejsou jeste vyladeny a vykon je celkem zbytecne vysokej.
Je docela hezká a snad to nebude takovej propadák :|
Si tam pro ni dojed,treba usetris ;D ;) ;D ;)Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Citace:
Původně odeslal SPYKER
to asi ne ja jen ze amici maj vse lepsi a levnejsi pri jejich platech to je :roll:
no co musim se smirit s cr 5x nizsi platy a vse strasne drahy :evil:
A to na tom porad jeste nejsme nejhur :-).