njn, fakt dost zalezi na kousku...ale v posledni dobe je vetsina very good...AGOIA 0211(tu ma Tom Biansky) a pak moje 0212 jsou fakt great...Citace:
Původně odeslal Chuanito23
Printable View
njn, fakt dost zalezi na kousku...ale v posledni dobe je vetsina very good...AGOIA 0211(tu ma Tom Biansky) a pak moje 0212 jsou fakt great...Citace:
Původně odeslal Chuanito23
JOHN: volcano je fakt bomba, ted serfuju a mam zaplej CPU burn, takze uvidim, ja to pujde, ale zatim mi pri 9*175...1,58GHz a 1,85V nejde pres 56stupnu :)
Tak to ti stou vodou preju hodne stesi 8-)
ja mam serii 0209, stabilne jedu na tom dole
Mam jeden postreh. Na starem foru mel nekdo 1600+ na 10.5x166 bez zvedani voltaze. Tak jsem to zkusil na sve AGOIA 0209 taky a hle, ono to vazne jede. Takze vysledek 10.5x166x1.75V.. To je zajimave, vzhledem k tomu, ze mam problemy nad 10.5x172. Doufam, ze zato muzou pameti, tak se je snazim vymenit. Teplota je ok diky aquacool :))
JJ water cooling rullez!!! :evil: Kdyz Vas tak posloucham tak bych taky bral Vodnika! :-(
2Rabban: Jsem rád že jsi s tím 7+ spokojenej :-)
O víkendu jsem dal na výměník 80 větrák a jedu max 35°C v zátěži. Water cooling rulez
JOHNe, co mas v okruhu za kapalinu? Jen voda z kohoutku nebo s necim?
Ja tam mam vodu se savem (jedno vicko na 5litru vody).
A dneska mi trochu vody ukaplo okolo vystupu z bloku a nateklo to do soketu. A to savo tam nadělalo pěknej bordel - mám lehce zoxidovaných několik nožiček procáku a asi budu muset přeinstalovat winz, protože jsem dělal experimenty s hardcore oc (2100MHz) a to se jim nějak nelíbilo... :(
Takže bach ať se vám voda nedostane do systému... :roll:
toho sava si tam dal asi moc... jinak mě savo u blocku taky prožralo silikon podel šroubu.... a vyteklo mi to ale vše jsem slepil nějakym instalaterskym lepidlem a je to ok....
A sakra... no nic, tak zase vaměním obsah okruhu. Ale fakt, za víkend jsem měl ty hadice sahnojený takovým slizem - prostě ta voda začalal kvést. Fuj. By mě docela zajímalo co mám v bloku :roll: :?
Já tam mám zatim čistou vodu s trochou čističe na vokna a taky to zarůstá (trošičku). Savo tam určitě dávat nebude je to žíravina :-). Chtěl jsem tam dát fridex do hliníkových motorů, ale ten je zase dost jedovatej a já se v tom furt vrtám. Takže jasná volba je voda + kapalina do ošplichovačů sice to trochu pění ale je v ní líh takže to nezarůstá. S poměrem vody a tý kapaliny budu experimentovat
Marty: ty uz jedes na 2.07GHz ??? Pri jake voltazi?...Proc mas napsano v signature ze docasne...pujdes jeste vys? :o :o :)
Doufam ze nez mi prijde wodnik tak prijdete na otpimalni pomer voda:pridavky, abych nemusel experimentovat.
btw samotna destilovana voda zarusta tim svinstvem taky?
2 LookAS: Jo destilka se časem začne znehodnocovat a nakonec zarůstá jen to trvá dýl. Je potřeba nějaká dezinfekce. :-) Tak mě napadá, že tam naleju pražskou vodku pít se stejně nedá :-D
Ne, jen 2,0 GHz, ale není to stabilní, pořád pracuju na chlazení. Mám taky nejasnosti s pamětma a tak.. a málo času. Jo, je to při 2,05V.Citace:
Původně odeslal Tom
Hele a co takhle misto vody dat olej. Kamos to ma, a rikal, ze kdyz mu to vyteklo :-) , tak byla akorat mastna deska, ale jelo to v pohode.
Koupil si nakej nevodivej na chlazeni a rikal, ze je to lepsi nez voda.
aha, no ja to beru podle novyho XPratingu...XP2400+ jede na 2GHz, takze XP2500+ je cca 2.07GHz :)Citace:
Původně odeslal Marty
2Jezevec: Jo volej není špatnej nápad ale musel by bejt řídkej. Zkus zjistit kde ten volej koupil a co za něj dal ? 8-)
Mně deska při 2GHz ukazuje 2500+.Citace:
Původně odeslal Tom
Ale teď jedu jen na 1800 MHz.. musím ještě lapovat, mám asi 49°C :(
A zaráží mě že blok mám studenej, ale CPU ukazuje těch 49°... může to být tím že to bere z čidla v soketu a ne z diody?
Normálně bývá z diody vyšší teplota, ale takhle? ???
to marty : já jsem zkoušel 2GHz a vcore 2.0 a teplotu jsem měl do 36°C ale nerozjel jsem to stabilně. CPUburn může jet jak dlouho chce, ale Prime háže chyby. Nepovedlo se mi to vyřešit. Je sice pravda že mám jen 266Ramku a ještě PQI, ale na 11.5x170 jede komp bez chyb na 1.9 a na 12x166 háže chyby i s napětím 2.05 takže ramkou by to nemělo být - leda že by více taktlý CPU potřeboval spolehlivější ramky. Asi už to prostě stabilně výš nejde. Jinak blok mám taky úplně studený. Chtělo by to nějak zjistit teplotu z diody. Jo poslední screenshot co jsem típl je 2050MHz, jak jsi na tom ty ??
To jedu i ja. Tedy jeste jsem nezkousel cpuburn ale jen hodinu hrani Mafie. To vsechno s Volcanem 7+ na nejnizsi otacky. Cca 44 stupnu.Citace:
Původně odeslal frogg_n
Ja mam momentalne stabilni svou 1600+ na 10.5*166@1.775V. Dal uz musim zvedat voltaz znatelneji a pri 10.5*170 jedu zatim na 1.85V. Ale teprve zahoruju, takze na 170 fsb jsem stabilitu nestestoval, to prijde pozdeji. Ted jsou na rade dlouhe noci a dny, kdy kompl vali v zavrene mistnosti s otevrenym oknem, naplno pustenym Volcanem 7+ a K7Burnem. Poustim nejdele o pulnoci, kdy chodim spat, a jede nez prijdu domu z prace, coz je nejdrive v 16:30. Takze v pracovni dny vali takovych 17 hodin naplno a pak 4-5 hodin na nem delam a parim. To je slusne zahorovani, ne?
Zahořování fakt coool :)
tombinaski: tak na screenshoty nehraju, ještě taky zhořuju. Ale asi mám nejvíc nějakých 1800, protože tamto jsem zkoušel jen dočasně. Nelíbí se to grafice a navíc když jsem byl zoufalej proč se to po postu sekne tak mě napadlo vypnout časování pamětí 2-2-5-1CMD 4way 8burst ;D
A to se na takovýhle časování rozjelo na 195 MHz, pravda, při 2,9V ;D
A CPU jsem nedával víc než 2,1.
Tak si zas na ty pameti nemusis stezovat... ;D
Marty: no u tebe tim hlavnim faktorem budou asi ty kingmaxy...ja z nich dostanu max 175 pri turbo t. a CAS2.5...a LookAS byl na tom podobne...na zahranicnich serverech z nich dostaly max 185MHz...se vubec divim ze si je dostal tak vysoko...