Tak včera jsem to měl cca 2hodky na 3D marku2003 a vecer pak cca 3 hodky GTA a HL2 a vse vypada OK.... ruka se na tom ale udrzet neda :(
Printable View
Tak včera jsem to měl cca 2hodky na 3D marku2003 a vecer pak cca 3 hodky GTA a HL2 a vse vypada OK.... ruka se na tom ale udrzet neda :(
Tak mi asi nieco uslo, nahodil si tam nejaky pasiv alebo bezis stale ten povodny chladic s ventilatorom?Citace:
Původně odeslal DAFER
Osobne pouzivam teploty z core center. Tam mas CPU a chipset. Toto ja povazujem momentalne za najdoveryhodnejsie. Okolo 50 stupnov uz dost na prste pali tak by ti to mohlo aj sediet.
Inak objednal som si Zalman 47, cez vikend snad nahodim tak potom poslem vysledky.
==
edit: pozeram, ze v podpise mas tu 47-ku tak to je asi na pasive, tak snad by si mohl len doplnit kolko pustas do chipsetu voltage a na kolko bezis taktovanie cpu
Aha tak jsem se nepresne asi vyjadril... misto puvodniho jsem dal ten ZALMAN 47 ale rozdil teplot z Core Center neni temer zadny..... ale mam takovej dojem ze je tam teplota CPU a SYS coz je podle me okolni teplota kolem desky a ne primo na northbridge :( prave kvuli tomu se ptam jestli v tom speedfan neni moznost nejak najit teplotu primo tohoto northbridgeCitace:
Původně odeslal ace
No teraz si ma zneistil, snad nam niekto odpovie. Skusim s tym poexperimentovat a uvidim. Urobim nejake merania s aktivom a potom s pasivom a ak sa nic nepohne (smerom hore) tak to bude dobre. Ak sa nieco niekam pohne tak by to mal byt jedine chipset a potom by som ho mal vediet identifikovat aj v speedfane.
Jenže problém je, že v tom speedfanu nevim co je co :( jak jsem již psal nahore... :(Citace:
Původně odeslal ace
Nejvetsi problem tohoto chladiče je ale jeho vylikost tzn. na moji desce nemuzu pouzit vetsi kartu a uz vubec ne SLI reseni... ale to me zatim netrapi..... az budu chtit jit do SLI tak tam klidne hodim zpet puvodni chladic protoze to bude uz tak hlucny (2 grafiky=2chladice)....
vcera jsem vymenil na msi k8n neo4 platinium puvodni chladak za toho primecoolera .. teplota stoupla asi o 1-2 stupne pri plne zatezi, ale rozdil hluku je podstatny .. chladak sem musel trochu poohybat, bo bych tam nedal grafiku a zvukovku, ale je tam a chladi