no tak to asi takle, ze ... staci poradne cist ;)Citace:
Původně odeslal Miiisa
Citace:
Původně odeslal Arteee
Printable View
no tak to asi takle, ze ... staci poradne cist ;)Citace:
Původně odeslal Miiisa
Citace:
Původně odeslal Arteee
Miiisa:
A nemas to fuk, ci to spravis ako hlavny identifikator a usetris tak miesto v databaze, alebo spravis ID, TEXT a DATETIME ???
no..ale v tom prvnim pripade bych nenasel to druhy id...k tomu potrebuju to prvni cisovany normalne po jednom...Citace:
Původně odeslal PiT
jak, ze nenajdes ?
selectnes si to usporiadane podla velkosti, vyberies podla textu prisluchajuci a ak existuje, tak aj nasledujuci datetime...
nooo..to nasledujici asi tezko ne??Citace:
Původně odeslal PiT
Precitaj si plz nieco o poliach, potom o cykloch, potom o databazach a potom sa zacni pytat :roll:
jeee..to me nenapadlo...brej napad ;)Citace:
Původně odeslal PiT
btw....ste naky moc prijemny dneska :lol:
cekal jsem tady solidni diskuzi na tema, jak co nejlip definovat razeni, a ono tu tohle. no nic :cry:
ja delam razeni takhle: mam sloupce previous a next, ktere obsahuji ID radku, ktery se ma zobrazit pred resp. po danem radku, nebo 0, kdyz je na levem resp. pravem konci. kdyz to chci zobrazit, nactu celou tabulku do pole, ktere pak seradim (tak jak jsou treba linearni spojove seznamy, tak neco takoveho). no a kdyz uz to mam serazene, pracuju s tim dal.
je mi jasny (to mi nikdo nemusi rikat), ze tohle reseni je vhodny pouze pro malo zatizeny servery a pro relativne maly tabulky (rekneme ze 1000 zaznamu by uz asi bylo moc), ale delal jsem to pro strom kategorii (kterych bylo asi 100) na serveru, ktery necekal velkou zatez. navic jsem si k tomu napsal tridu, ktera se o to stara, takze ve vysledku se s tim pracuje docela dobre. jeste zvazuju ruzny moznosti cachovani, aby se ty kategorie nemusely pokazde nacitat znovu...
tak sem se taky tak dobře jako ostatní nepobavil dlouho :-)Citace:
Původně odeslal Miiisa