Ja jsem jezdil NFS6 pod Win98SE v pohode, nastavoval jsem to pres Kyro Tools XPCitace:
Původně odeslal Magus
Printable View
Ja jsem jezdil NFS6 pod Win98SE v pohode, nastavoval jsem to pres Kyro Tools XPCitace:
Původně odeslal Magus
Ale v jakym rozlišení kolik barev a kolik FPS?? Tipuju 800x600x16 15-20 fpsCitace:
Původně odeslal Hasich
škoda že tam neni to tebou zmiňovaný 9000LE a ty GeForce4MX aby bylo fakt co porovnat. To sem zvědavej jestli mi ukecáš na Radeona 9000 ... mimochodem doufam že to testuješ na těch SDRAMech a ne na DDRkach. To by byly zajímavější testy, protože takovej nikdo nedělá. Každej jenom Intel 2,8 GHz a pětset ramky s nejlepšim bordem...Citace:
Původně odeslal Mirek
Hasich: Nehces nejak sepsat ten tvuj postup pod W98+Kyrotools a hodit to do FAQ?
ZnuGy: O 9000LE jsem nerekl ani slovo (jen 9000Pro a 9000). Na SDRAMech a Tulenovi testuju (resp. jsem dotestoval (jeste to sepsat) a muzu rict, ze na mym slabsim komplu je rozdil ve hrach mezi 8500, 9000Pro a GF3 minimalni (limitovan CPU), v 3Dmarku ma 8500 navrch, ale 3Dmark nehraju ;) ) Jinak NFS6 na R9000Pro mi jede vyrazne lip nez na GF3.
v jakým rozlišení je NFS HP2 ještě hratelný. NFS5 jsem provozoval 1024x768 (full detail) v poho, ale v NFS HP2 budu muset asi ubrat co?? :(
800x600 low detail
640x480 medium
(s moji sestavou)
To Mirek:
Já myslel že je Radeon 9000LE 9000 a 9000Pro, tak teda sem to vydedukoval podle ceníků, ještě je tam rozdíl v 64 MB a 128MB, sem zvědavej co testuješ ty, a už aby byli ty testy. Sem natěšenej jako blázen jak to na tvym stroji dopadlo. Až to bude hotovo pošli mi jenom email že to tady už je, abych se moch connectnout a prohlídnout si to.
cau ja mam teda plnou verzi ale kdyz jsem zadal hledat
NoRendersTillFlip REG_SZ "1"
DXTExposeCaps REG_SZ "1"
tak to naslo ale byly takle je to spravne? Pac mi porad chybi textury.
dik
Takže už mam toho Sapphira R9000 64 MB, a musim říct, že na mý sestavě jsou ty NFS hratelný 800x600 a detaily Max-1, ale musim stahnout nový drivery, protože se mi to po chvíli zakousne (nepomáhá ani nastavit detaily podle threadu, kterej je někde v ATI sekci).
viiki: pod Win9x to asi nefakci
magus: s 9000pro a catalysty 2.3 v 1024x768 full detail vse ok, plynule na full-detail -1, jede to vyrazne rychlej nez s GF3
Mirek : A nemyslí Viiki to, že mu to nefachčí pod WIN XP ? Protože ve Win 98 se u toho žádný REG_SZ nezobrazuje, to je jenom ve Win XP.
Jo, ty nový drivery by to mohly řešit, ale ještě se v těch catalystech moc nevyznam :oops: Mam catalysty z 3/7/02 jsou to sice 2.3, ale 2.3.06xx, takže zkusim ty 2.3.09xx nebo tak nějak.
Viiki : Pod Win XP mi pomohla odinstalace a smazání profilu a znova nainstalování a vytvoření profilu a ruční úprava v registrech (neměl jsem nejnovější drivery).
mas pravdu, REG_SZ jsem prehlidl
tak je to teda tim, ze hledas neco jinyho, schvalne si vytvor v 3d optimisation jeden profil pro nfs6hp2.exe a druhej pro treba ihate_ea.exe,
dej hledat v registrech ihate_ea.exe, bude to tam 100%ne jen jednou a v te casti, ktera se rozbali najdes i nfs6hp2.exe nazev klice a tam dopis tyto retezce, cos vypsal