budem ho musiet instalovat na optimalizaciu stranok :-(. BTW pojde na win2000 ?
Printable View
budem ho musiet instalovat na optimalizaciu stranok :-(. BTW pojde na win2000 ?
Vraj nie.Citace:
Původně odeslal SAPiD
..tak už jste ho někdo zkoušeli? :) ..nevypadá vůbec zle, nebo minimálně líp, než starší verze..
Isiel som nahodit aktualnu betu, no pyta SP2, protiva... Kvoli nemu teraz nebudem preinstalovavat system z boot cd so SP2, takze skuska sa nekona.
Jo, a tentokrat pani z Microsoftu pracovali i na necem jinym nez na vzhledu. hodne bugu je opravenych, nicmene porad treba neumi min-height a spol., floatovani taky neni ok a v testu Acid2 taky moc neobstal. no ale jdou spravnym smerem (ne ze by me mohlo neco odvest od opery :) , bohuzel patrim k te sorte lidi, co ty stranky proste musi testovat v majoritnim prohlizeci :( )Citace:
Původně odeslal lullu
Tak sa tes, okrem 6ky budes testovat aj v 7ke, pretoze kazda bude mat ine bugy. A spolu sa vraj nainstalovat nedaju.Citace:
Původně odeslal ripper
ze zvedavosti urcite zkusim
na VM mam nainstalovanou betu2. dojmy jsou zatim takove ze me vytaci buzarece s nemoznosti preskladat si panely jak chci (ala firefox) a debilni zalozky (no flame pls:D). libi se me ze konecne pridali zoomovani, ktere funguje vcelku dobre (az na zhovadily rozpal u ceskych znaku - nu co beta). kdyz uz jsou tam ty zalozky tak ten nahled je obcas pouzitelny. jinak na VM to pada. stranky zoobrazuje relativne korektne. jinak pouzivat ho casem budu protoze predpokladam ze bude ve Win Vista a downgrade na IE6 mozny nebude:D
Jak moc je to pouzitelny, kdyz odzoomujes stranku treba na 50%? Je to citelny? (samo ze nejaka normalni velikost pisma) Nekde jsem cetl, ze to (na rozdil od Opery ;D ) stoji za prd...Citace:
Původně odeslal tominek
testnu. ja pouzivam spis zvetseni na 150% ci 200%. me prijde pismo malinky i na 100%:???:Citace:
Původně odeslal ripper
no tak na webech kde jsem testoval je na 50% vetsina webu necitelnych. protoze pismena maji kolem 3-4 pixelu ;D
Nezkusim, ne, dekuji, nechi to ani videt.
Ide to aj spolocne, lebo ja som si stiahol nejaky archiv, prihodne nazvany "blablabla_no_install.zip". Rozbalis a spustis.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Mel bych dotaz na nekoho, kdo uz betu zkousel. Jaky je vysledek instalace? Jde pouzivat soucasny IE (6) a betu 7 zaroven, nebo se betou prepise "plny" prohlizec - to bych nerad a mam strach to zkouset :-) Diky.
EDIT: tak koukam, ze jsem spelejs, skoro odpoved mam hned nad sebou, ale dotaz vlastne trva, protoze ja mam instalacku IE7B2P-WindowsXP-x86-enu.EXE
me to prepsalo starej IE. takze 6 a 7 pravdepodobne zaroven nejdou. (proto jsem instalil na VM)Citace:
Původně odeslal fr33k
a jeste kpredchozimu dotazu: zda sem ze IE7 zvetsuje lepe obrazky nez treba posledni beta Opery;)
To je teda radost muset mit IE7 nebo IE6. Doufam, ze po jeho vydani se odtrhne dalsi vlan lidi od IE k necemu jinemu. Mno nainstaluju si to asi snad to bude v necem lepsi, ale stejne to nebudu pravdepodobne pouzivat .
ja zustavam u IE6, na testovani stranek to staci. Kdybych nemusel kvuli tomuhle, tak bych IE v systemu ani nenechaval. IMHO se Microsoft snazi uz dlouho a je mrzuty, ze jdou od sptanyho k jeste horsimu :D
Jo, jo, dám si ho. Bohužel, bez IE se člověk dnes stále neobejde, např. Internet Banking KB a stránky, optimalizované pro něj.
Dame nedame, to je irelevantni uz vzhledem k faktu ze bude standardne ve Windows Vista a ty bude muset mit vetsina lidi, co bude chtit hrat nove hry jedouci na DX10. Takze imho vetsina z prispivajicich resi nesmysl (pokud teda nemaji v planu zustat u WinXP) ;)
pouzivat sotva, snad skusit ze ci bude aj nieco new okrem faceliftu. od opery ma nik neodtrhne.
U mě platí, že používám browser, který je pro mě prostě nejlepší a umí toho nejvíc.
Do teď vyhrává Opera, protože co dělají v TP Opery 9 je opravdu nářez.
Pokud ale IE7 bude mít lepší vlastnosti, bude prostě lepší, tak nevidím důvod, proč ho nepoužívat.
Clanky o nom preskakujem -> necitam. Pouzivat ho nebudem ani na skusku. Opera vyhovuje, rychla, jednoducha a v podstate mi ani raz nepadla :) IE nemusim. Co nezobrazi Opera mam tu FF :)
Ja myslim zhe zkusit se ma fsechno i to spatne :D
Ja nemluvim o pouzivani IE7 jako spis o jeho vynucene existenci v systemu. Driv nebo pozdeji ho bude chca nechca mit vetsina tech co budou vlastnit Visty :)
Operu a Mozillu muzete samozrejme pouzivat dal, ale IE7 se stejne nevyhneme.
BTW: Sam pouzivam nejradeji Firefox ;)
Instalovat ho budu, ale pouzivat ho budu pouze na testovani vzhledu webu (a na rozcilovani se, jakej i IE7 urcite bude nekompatidebilni kram).
Instaluju ho, sem zvědavej jestli to bude stejne blbej program jako MSIE6...
když ho náš rADo tak vychvaloval :-D