jo ja.. Koss Sporta pro a 2x10 vs 2x18 je rozdil nehorazny!! nevim co ste kluci kdy slyseli ale :roll: a spunty nech do vany. porid si neco kde si hudbu vychutnas :wink:Citace:
Původně odeslal Brzda*
Printable View
jo ja.. Koss Sporta pro a 2x10 vs 2x18 je rozdil nehorazny!! nevim co ste kluci kdy slyseli ale :roll: a spunty nech do vany. porid si neco kde si hudbu vychutnas :wink:Citace:
Původně odeslal Brzda*
Koss Sporta Pro shodou okolností vlastním, můj přehrávač má výstup afaik 2x6.5mW a je to naprosto dostatečný,nikdy sem neměl hlasitost na maximu,protože i ty sporty maj své meze (samozřejmě disko lze poslouchat na maximu,protože je to jen duc duc, ale pořádný death metal a grindcore je jinačí záhul). Špunty si může nechat, ne každý chce mít na hlavě takový krávy jako máš ty a já :wink: I já radši občas sáhnu po špuntech, když nechci, aby celý autobus poslouchal se mnou. Výstup 2x10mW je naprosto v pořádku pro běžná sluuchátka a dál bych se tím nezabýval.Citace:
Původně odeslal MeTaN
myslim,ze to tu uz niekto spominal a ja sa k nemu pridam: ja som si kupil Emgeton Enox EMX830 256MB verziu...najprv som bol nehorazne sklamany zvukom(mam kossy sporty),ale kedze to je moj prvy prehravac,nevedel som ako to chodi...vypocul som si par inych prehravacov a teraz som rad,ze som kupil prave toto(na cd prehravace sa zatial mp3 prehravace ani z daleka nechytaju)...ak pocuvas nejaky metal a tak,mozno sa ti bude zdat trochu tichy,ale na to si zvyknes(nemusis si zamladi odpalit usi)..momentalne mam firmware 3.532 a som spokojny:prehrava mp3,wma,wav,asf,ogg...co je ale super je to mass storage device,cize nemusis tahat vsade so sebou instalacne cd...je tam tusim 5 equalizerov plus custom s ktorym sa da vyhrat do sytosti...line in vstup na nahravanie z inych zariadeni,diktafon tusim koduje priamo do wav,nastavit si mozes aj SRS Wow efekt,true bassy..je tam radio tusim so 16stanicami co ti v nasich koncinach staci...a vela dalsieho a dalsieho...prislusenstvo:snurka na krk,plastikovy obal,pas na ruku,usb kabel,mini usb adapter,atd,atd)jedine co ma stve je,ze teraz kupis u nas gigovu verziu len tusim o 5 kilecek viac ako som dal ja za moju...
oproti starsim iRiverom je mnohonasobne lepsi,s tymi novsimi podla mna drziu krok,ine je to uz s highendom od iRiver,ale aj emgeton ma uz proti tymto modelom konkurenciu :wink:
a hlavne porovnatelny model od iRiver je o liter drahsi...
taky mam toho Enoxe a jsem opravdu spokojenej...mam 512 MB...zvuk mi celkem vyhovuje...firmaware tam mam 5.34 a bezproblemu...nejvic se mi libi jak je malickej a lehouckej...jinak z diktafonu jde nahravat do MP3
a to mini usb se mi fakt libi....nemusim sebou tahat zbytecne kabel