mno to je dilozofia PC sveta.... kdo skor pride ten mele do konca :lol:
Printable View
mno to je dilozofia PC sveta.... kdo skor pride ten mele do konca :lol:
Sorry, asi som sa zle vyjadril. Epoxu zostavam verny ;) Nic proti AbituCitace:
Původně odeslal Semik
Vidno ze sa jednoznacne vyznas !Citace:
Původně odeslal Semik
Psal jsem to vždy a jak vidno,nic se nezměnilo.Abit je tráboš s pověstí mercedesu a cenou rolls roycu.Buď je neschopnej distributor nebo Abit.Ale kupovat stejně vybavenou desku s horší kvalitou za cenu pomalu o litr vejš-to chce hodně trávy nebo rovnou nějakej hérák.
2All: Zhrnul by som to asi takto: Ked je clovek spokojny s danou doskou, preco by mal prechadzat na inu znacku. Zatial som mal dva Abity, a som spokojny(tym nehovorim, ze by som nevyskusal inu znacku). A opacne, keby urcita znacka dosky suxx, tak dotycneho asi tazko znova presvedcit, ze kup si znova tuto znacku. Takze urcite sa najdu zastancovia aj odporcovia Abitu, tak isto aj Epoxu a inych znaciek .... Neviem ako u inych, ale u mna to proste je na zaklade vlasnej skusenosti s danou znackou dosky. A ti co tvrdia, ze toto nekupuj, lebo citali, ze je to shit, lebo ......, by to mali najskor vyskusat, a potom tvrdit, ze je to shit, a nie naopak .... ;) :wink:
Hezky receny s tim mohu jen souhlasit. Taky jsem zastancem Abitu a mam jen dobre zkusenosti. Proc ale zacal Abit cpat na svoje desky ten integrovanej shit (zvuk), minulej tyden jsem vyzkousel KD7 a to co si tam rika sestikanalovej zvuk je hruza, myslim si nehodna Abitu ???Citace:
Původně odeslal Pepone
Suhlasim, kazdy ma svoju oblubenu znacku a asi aj vie preco.Citace:
Původně odeslal Pepone
2SemikAle tvrdit, ze v buducnosti bude Abit naj tak to je troxa odvazne. I ked mozno tu mame novu Sybillu na vyvoj HW ;)
Neviem ako ostatne dosky od Abitu ale nafuknute kondenzatory na vsetkych doskach s BXkom a i815 - dakujem pekne (vcera som pozeral v robote na SA6R ktora ma mozno rok a uz o blbne - samozrejme ze su nafuknute...) Taketo dosky si mozu strcit do... vsak viete kam (do EuroCase ;D ). Taky shit za taku nehoraznu cenu. Za to si mozem kupit 2 PC Chipsy ktore su navyse spolahlivejsie.
No dobre.. ale pozri sa no takto : To vsetko su dosky pre shajz Intel. :wink:
A preco, mno lebo jeho cipsety su maximalne lajno.
Na AMD este nebol ziadny problem. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Semik
Když člověk používá a montuje jen jednu značku,vystavuje se dost velkýmu nebezpečí v branži.Prostě ví hovno a je úzce závislej.A jestli někdo opakuje stejnou chybu takhle dlouho (koďáry) tak kašle na zákazníky.Prostě a jednoduše-přece se nenecháme dobrovolně okrádat a tahat za nos.
mmch: Semik-to byla sranda?
jj :wink:
Ked tu o tom tak moc kecate.
Mno na Intel to mozno fachci shitne :roll:
Ale AMD no problem :lol:
Dalsi zavilej abitak pochvali Abita :lol: - mam druhou abitku a obe byly skvely a obe pro AMD (takze kondiky mne minuly). Epox mne sice laka, ale z hlediska cloveka kterej Epoxe nezkousel mi pripada ze desky na tom budou stejne, ale abit je dostupnejsi a znamejsi - na stredni Morave sem zatim nevidel obchod kde by meli v ceniku Epoxe, zato Abit maj skoro vsude.
PS:dyz je tu tolik Abitaku - jestli mel nekdo KR7A (KT266A) , reknete jak vysoko ste se dostali s FSB aby to jeste bylo stabilni? Jsem na 158 s DDR266 pametma bez zvyseni napeti do cehokoliv a DDR333 jsem vymenil az dnes a zatim to vypada ze bez navysovani napeti se nedostanu vys nez 162-164Mhz - ja vim ze nestiha PCI kvuli pomeru 1/4, ale zaboha nemuzu odemknout ten posranej multiplikator (3 pokusy a nic - zlatej duron a tuzka :wink: )
By ma zaijimalo ako sa rodi taka zavislost :wink: (zrejme je to ako s autom(Abit) ked si tam uz raz sades tak sa ti do mestskej dopravy(Epox) sadnut nesce) 8-) 8-) 8-)
¨
Skusaj raz to vide.Alebo to daj odomknut dakem znamemu (technik...ci iny)
Semik: neviem aky zmysel maju taketo posty. Nikomu asi nepomozu a ked uz xces informovat tak daj aj fakty alebo skusenosti podla, ktoryx nieco vyzdvihujes alebo zatracujes. Nexces nahodou o5 zacat diskusiu napr. AMD vs Intel or nVidia vs ATI.Citace:
Původně odeslal Semik
nn :roll:
Ale to sa proste neda ked je Abit take delo..... hovorit o dacom inom.
TAK KD7 ma aj optical OUT ???
A v com spociva jeho prakticke vyuzitie ?
No ja by som jeden poblem mal so svojou KT7 . Je to starsia doska ale aj tak . Skratka nedostanem do nel korektne new bios . Povodne je tam UL a aj som sa nan musel vratit , pretoze vsetko novsie co som skusal viedlo k nestabylnemu systemu :-( . As teda budem nabuduce upgradovat ma dvere otvorene kazda dobra doska .
jj to bolo hlavne neodladenym cipsetom viaKT133 ....
Mam ABIT KX333 2xAPACER256 2700 G4TI4200 64MG 40G BarcudaIV a SoundBlaster Live 5.1 porad se mi to tipe vzdi tak po peti minutach chodu natvrdo reset kdyz jsem preinstaloval XP tak to ani neslo hazelo to modrou obrazovku s chybovim hlasenim a kdyz jsem to udelal rychle tak jsem sice XP nainstaloval ale porad se to tipalo nevi nekdo co s tim desku jsem poslal na reklamaci a mam moznost si bud nechat nebo vymenit za ASUS A7V333 je to dobra deska? diky za Info TOMY
Abit dela desky kralovske tridy, ale ma pomerne vysokou poruchovost. Ja jsem driv taky stal pred vyberem Abit,Asus ci Epox, ale nakonec jsem se priklonil k Abitu, jednak protoze Epox tady ma skoro kazdy treti a co se tyce rychlosti, tak zde taky mirne vede Abit (mel jsem moznost testovat obe), ale Epox jde lepe pretaktovat diky vyssi voltazi.
Tady na foru maji abity spatnou povest hlavne diky lidem kteri kecaji o necem , co jeste nezkusili, ale jestli se rozhodujete o podvozku pro Amd s max. rychlosti pak by na vasem seznamu Abit nemel chybet.
Epox kazdý žere kvoli moznosti vysieho zvysenia napetia, ale na T-Brede vrlke napezia netreba... takze je zbytocná. :wink:
2Semik&Max Manar: tak to ste sa s tou voltazou trafili dost vedla...neviem ale asi malo z nas ktori maju EPOX pouziva doslova na AthloneXP - Palomino 2.2 V -- skor take maximum 1.95-2 V.
Ak by bol EPOX fakt dobry len kvoli voltazi ...tak tu tolko ludi nema EPOX.
Nechcem povedat ze ABIT nerobi dobre dosky...trosku to dobre vystihol Max Manar ze su sice vyborne a kvalitne dosky, ale moc poruchove. Povest ABITU isla dole aj s kondenzatormi (urcite viete o co ide)..
2 Gabo : ja nejsem Max Manar, ale jinak s tebou souhlasim, nerikal jsem nic o tom , ze Epox nepatri mezi nejlepsi vyrobce desek pro amd.
Jen jsem chtel rict, ze abit patri do stejne tridy, i presto , ze vyrobi vice vadnych desek nez epox.