uz je 19.7.. stale nikde nic? :)
Printable View
uz je 19.7.. stale nikde nic? :)
toto ma tiež zaujíma ???Citace:
Původně odeslal Champion
Objednal som si Venice tu v Nitre a jednej firmy a prislo mi stare E3(BP) jadro ..Skusal som to vymenit ale neslo to vraj inu seriu nemaju ...Citace:
Původně odeslal Lord Skullhead
Pisal som este aj do Alzasoftu a tam mi odpovadali toto :
Re:nova verzia E6 www.alzasoft.cz Reagovat / Odebírat reakce:
Revize procesorů jsou v současné době neznámé, předpokládá se však že revize E3 jsou již vyprodány.
(15.7.2005, 12:12)
alebo
100% Vám to nezaručím, měly by to být však revize E6. Pokusím se Vám to přesně zjistit ještě během dneška.
(13.7.2005, 16:52)
a od vtedy sa neozvali-
takze asi predavaju Len Stare ..E3
ja som tiez pisal do alzasoftu, ale do sk.. takze oni este musia cz kontaktovat, tak to chvilu potrva :) (pisal som uz vcera :/)
dam vediet potom.. teda ak odpisu..
Naco vam je nova revizia? Sandiego ma E6 a tiez ma slabsiu priepustnost. Jedina zmena je akoze oficialna podpora DDR500, ale to nie je podstatne.
nieje lepsie E6 ako E3 ked stoja rovnako?
To by bolo nelogicke keby stali viac, lebo rozdil vo vykone skoro ziadny. Proste AMD chce mat vsetky procaky na rovnakej revizii, aby znizila naklady, ale aj tak je este nedostupny.
http://www.svethardware.cz/art_doc-F...8007F53EA.html
velmi zaujimavy clanok .urcite precitat ;D
asi niekto nevie testovat ... zeby W A V rovnaka pametova priepustnost ??? :idea:
Nepisali ze rovnaka, ale o 200mb mensia, ale to nieje 30% ako niektory vraveli. :evil:
Ja nevim kdo to byl, ale tusim, ze to testoval Maul a rozdil propustnosti v Everestu cinil 2000MB(8000-6000) ve prospech Winchesteru.
podla diskusie pod clankom to bol aj OBR (ten mal sice SD) a oplati sa to precitat tu diskusiu, Eagle mu to tam vykecava :)Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
Uprimne si nemyslim, ze by si to Maul vymyslel.Citace:
Původně odeslal tomase
To nikdo nerika, ale jde asi i o to opravdove nastaveni pameti, ktere Eagle v tom clanku nekolikrat zminuje....Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
zeby tu vsetci na fore boli lamy ??? ked nevedia ani nastavit pamate .... to je uz dost silne kafe nemyslite :evil: ;D
Byt tu jeden takový, co si to myslel, myslí a bude myslet. Ale taky mi to nepřipadá reálné.Citace:
Původně odeslal Sharker
Vobec nechapem podstatu tohoto. Je jasne ye venice ma mensiu priepustnost ako winchcester. To ze o kolko je skoro vsade jasne, a len 200MB to u 95% ludi nebolo. Respektive mozno u zakladnych taktov CPU je to okolo tohoto cisla, ale cim vyssia frek procaku, tym je vyssia aj priepustnost. Napriklad pamete na DDR600 pri 2.7GHz maju 8000MB/s a pri 3.3GHz maju 9000MB/s. No a u vyssej frekvencii su aj vyssie straty v priepustnosti, takze to co nameral Maul a vsetci ostatny pri OC je uplne normalne a staci pozriet na zahranicne 4a kde maju ludia rovnake poznatky a vysledky.
Ale chem dodat ze priepustnost u A64 nehraje skoro ziadnu rolu, takze je to nepodstatne ci mate 6000MB/s alebo 5000MB/s. Skor si zamerajte na nizske latencie.
JA taky souhlasim s Eaglem, proste jsem NIKDY nenameril rozdil tak brutalni ... Chyba musi byt proste jinde ....
Kamarad ma winchester + 9npa+ + Hadrcory, ja mam to samy, ale Venice a rozdil ??? Ja mam 6400 pri dane konfiguraci a on skoro 7000, s poslednim biosem pro 9npa+ (s podporou X2) ma sotva 6800 se stejnym casovanim ...
Proste je to jedno, stejne to jsou blbosti a za rok mame vsichni uplne jine PC ...
Uz to tu mozna zaznelo, ale problem v pametovy propustnosti u Venice je veci BIOSu, protoze nastavujou pomalejsi casovani pameti... viz: http://www.svethardware.cz/art_doc-F...8007F53EA.html
Ano predchozim 10 postu pred tebou ;DCitace:
Původně odeslal Petrik
ja som pred pár dnami vymieňal Wincester za Venice /ale nijakú degradáciu výkonu pamatí som nespoznal-pamate išli na 202Mhz pri CL2-3-3-5 a mám také isté výsledky všade/ neviem kde by sa mala spoznať tá degradácia výkonu pri práci s pamaťmi ??? a ak niekto neverí,pošlem mu výsledky,oba procáky na tej istej frekvencii,samozrejme..
Ta nová revize E6 podporuje paměti DDR500 , ale pokud mám DDR400 paměti bude tam ta možnost povolená v biosu nebo nebude? Na DFI nf4 a s OCZ TCCD ? to by mě zajímalo.
E6 ma mat este opravene 3 chyby predosleho jadra E3.. tak ja osobne pojdem do V E6... SSE3, DS 4 RAM, hlavne mensia spotreba, tym aj menej vyprodukovaneho tepla a opravene chyby predoslych jadier (pokial nenajde niekto nove ;D ).. toto je pre mna lepsie ako to vsetko nemat a mat W. :wink:
Uz ho jeden typek z XS ma a dosahuje snim uplne krasne vysledky : http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=70629 .. 3GHz na 1.55V :o z BOX chladicom :o
20FF0 je DH8-E3. Čili tohle není nová revize.Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Pokud jsem četl správně, tak to zatím na této frekvenci a VCore není vůbec stabilní, takže bych se závěry, že to chodí přímo takhle raději chvíli počkal. To samé dělal kdysi můj Winnie a nebyl jsem schopnej ho tak udržet.Citace:
Původně odeslal janko_hrasko