Tak když ti to nedělá ve hrách, tak co řešíš?
Printable View
Tak když ti to nedělá ve hrách, tak co řešíš?
riesim to, ze to nieje normalny jav ked na mojej grafe to potrhava a na "vacsine" inych to ide plynule
Ake mas nastevenia AGP ??? (AGPx8, Apenture size je kolko??, mas maximalnu hardw akceleraciu? ... nemas AA, AF?) Mas zapnuty V-sinch ? ..ak nie to moze obcas dakde potrhavat. (ak ano skus vypnut).
Proste postupne skusaj ...
uz sme skusali vsetko, ale ked ju budem mat doma tak skusim dake starsie ovladace (44.03) alebo tak, ale asi ju predam lebo v hrach mi to nerobi len ma stvu tie testy.... :evil:
vim presne co ti to dela. delalo mi to taky , dal jsem ovladac 56.72 WHQL a zvednul takt jadra na 490 a uz to jede plynule. na moji sestave pak vyleze vysledek 6350 a ten mother nature jede celkem dobre max fps je na te vode 110-112 a min 11-13 tak to zkus jeste trochu zvednout, dej tam ty 56ky ovladace a dej vedet
EDIT_ podivej se pak jeste po novejsich ovladacich na chipset. myslim ze to mi delalo driv taky problemy
oky, vecer ked budem doma, tak skusim, mam tam 65. nieco neviem presne, ale jadro mi o moc vyssie nepojde, chipsetom to nebude lebo som to skusal aj v inom PC a tam ma new drivery
este mensia oprava SurrendeRa: ta grafika ma 256bitovu pamatovu zbernicuCitace:
Původně odeslal SurrendeR
a co sa tyka toho sekania v css :roll: tak to som si iba namyslal, pretoze som to hral u SurrendeRa na jeho 6600GT a ono to jaksi nerobi grafikou... :oops: